Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Piękny i cudowny SMART ! Na początku wielki wybór sposobów dostawy , który skurczył się na kilku opcji .
Teraz dla prywatnych sprzedających nie dostępna opcja Smart Kurier 😞
A ostatnio NOWOŚĆ - totalny WAŁ : opisze dokładnie .
KUPIŁEM Wkrętarkę od użytkownika SKLEP ALLEGRO ( czyli oficjalny sklep Allegro ) , jako że często nie tylko sprzedaje to również kupuje ... znam na pamięć procedurę , szablony , grafikę i formularze ...
A TU NIESPODZIANKA !!! Sklep Allegro ma wszystko inne , ładniejsze , prostsze . No ale ... to jeszcze nic . Zamówiłem sprzęt przez SMARTA z darmową przesyłką i jak to w smarcie bywa z darmowym zwrotem : metoda dostawy PACZKOMAT . Przychodzi towar i stwierdziłem że to badziewie więc : KLIKAM zwrot towaru i tu niespodzianka : opcja zwrotu TYLKO KURIER DPD !!! Zakładam spór na Allegro z Allegro - fajne NIE ! I dowiaduje się że kurier przyjedzie po przesyłkę między godziną 9 rano a 16 *** proszę oczekiwać !
PROSZĘ WAS oceńcie SAMI czy to nie kolejny WAŁ ! Po to wybieram paczkomat by przez paczkomat zwrócić - ale problem polega że tak ma TYLKO PAN ALLEGRO ! PATOLOGIA !!!
@konto zamknięte ja bym im wy...ł SOCZYSTEGO NEGATYWA. Masz prawo do subiektywnej opinii, jak to żywiołowo podkreślają sami pracownicy Allegro.
A jak z tym zwrotem, że tylko kurier jest możliwy? Przecież skoro brałeś paczkomat Allegro to tam jest ZAWSZE darmowy zwrot. Nawet jak nie ma SMART.
@konto zamknięte a oni usuną sobie tego negatywa, jeszcze zanim skończyłbyś go pisać😂
oczywiście * w końcu SĄ SĘDZIAMI w WŁASNEJ SPRAWIE !
@konto zamknięte poczytałem sobie ich negi. Widzę, że mają słabą obsługę.
Poza tym, wyłapałem już aukcje niezgodne z regulaminem (ale co tam, ich sklep więc im wolno). Jak mi się zacznie nudzić albo oni mnie zaczną męczyć, to zacznę je zgłaszać. Ciekawe czy sami sobie będą je usuwać.
@konto zamknięte nie będą usuwać ani poprawiać, za to będą ci wmawiać, że źle interpretujesz regulamin😁
@konto zamknięte ale przy paczkomacie jest zwrot paczkomatem, a zamawiając DPD jest zwrot pocztą 🙂
Skąd zwrot w smarcie DPD ???
Wprowadzają klienta w błąd są dwie opcje 🙂
Zakładka zwrot
Jakie poniosę koszty zwrotu produktu? 0 zł, jeżeli skorzystasz z naszego bezpłatnego kuriera. W tym celu:
no właśnie Allegro na swoim sklepie rządzi się swoimi prawami . Ale NAPEWNO nie odpuszczę i nie nadam zwrotu przez DPD - to jest OSZUSTWO !
Zmieniają zasady SMARTA - pod siebie !
@konto zamknięte ale czytałeś zakładkę zwrot ?
Jakie poniosę koszty zwrotu produktu? 0 zł, jeżeli skorzystasz z naszego bezpłatnego kuriera. W tym celu:
Nie korzystałem z KURIERA tylko z paczkomatu .
na aukcji jest tak :
@konto zamknięte wiem dlatego pisałem że mają dwie opcje, a jak dokonywałeś zwrotu
Czy
allegro.pl/sklep/zwrot
kostas11 - do czego zmierzasz ... OPCJI zwrotu przez paczkomat NIEMA ! Takie otrzymałem stanowisko Allegro w założonej dyskusji !
@konto zamknięte to wyraź opinie gdzie trzeba bo w zakładce zwroty jest taka opcja 🙂
No to cwanie to wymyślili by ograniczyć zwroty, wiadomo - nie każdy kupujący siedzi i może czekać na kuriera, wiele osób musi na te zakupy przecież wyjść do pracy i zarobić. Paczkomat wypełniał tę lukę w systemie. Ah przepraszam, Allegro nie tyle co wykombinowało z zamiarem ewentualnym, ale udogodniło - wszystko dla klienta.
ale ale ... jest jeszcze jedno ale W niektórych przypadkach ( aukcjach ) jest zwrot Kurierem DPD - ale I TU UWAGA !!!! Kurier nie przyjedzie , tylko trzeba dostarczyć przesyłkę do punktu DPD PickUp . Przecież to jest KOSMOS WAŁ !!!
jak się pojawił Allegro SMART to od początku śmierdział mi ten system - i właśnie zaczynają go przekształcać w system przyjazny jednemu użytkownikowi : SKLEP ALLEGRO ! Reszta WON !
Mam teraz taką sytuację gdzie jeszcze muszę sam etykietę wydrukować bo w terenowym punkcie DPD nie drukują, może to banał ale nie mam gdzie tego zrobić mam latać po mieście i się prosić? Paranoja jakaś.
odpowiedz allegro w dyskusji : Chciałabym wyjaśnić, że w tym przypadku zwrot paczkomatem nie jest możliwy. Udostępniliśmy dla Pana zwrot Pocztą Polską - ma Pan możliwość wygenerowania etykiety zwrotu. Zachęcam Pana do skorzystania z tego rozwiązania.
a REGULAMIN to dla Jeleni a nie PANÓW tego portalu !