anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Mac20ek00
#13 Ambasador#

Zgłosiłem zwrot 2 produktów od jednego sprzedawcy, ale oba zgłoszenia nie były w tym samym dniu.

Otrzymałem kod darmowego zwrotu w Smarcie na pierwszy przedmiot, a drugi zwrot był już płatny, więc wybrałem opcję dostawa własna czy coś takiego. Odsyłając włożyłem oba przedmioty do tej samej paczki i na opakowaniu zbiorczym napisałem oba numery zwrotów.

Otrzymałem zwrot pieniędzy tylko za jeden przedmiot, a drugi zwrot wisi jako nienadany.

Jak odzyskać pieniądze za drugi przedmiot ( groszowe sprawy, ale liczy się fakt 😉 ) ?

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9
Client:44052296
#21 Demiurg#

@Mac20ek00 pytałeś się sprzedawcy? Napisz, że zwróciłeś 2 przedmioty w jednej paczce

oznacz moderatorów
Mac20ek00
#13 Ambasador#

Nie pytałem. Nie mogę znaleźć opcji dyskusji do tych zakupów. Pytać przez Zadaj pytanie ?

oznacz moderatorów
Client:44052296
#21 Demiurg#

@Mac20ek00 tam możesz przez zapytaj o zakup.

oznacz moderatorów
KOGIEL_T
#19 Nestor#

@Mac20ek00  nie masz  dyskusji 🤔

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@Mac20ek00 sprawdź zakładkę Dyskusje. @KOGIEL_T podesłał Ci wyżej link do tej zakładki.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
Mac20ek00
#13 Ambasador#

Nie mogę rozpocząć dyskusji do tych produktów, nie widzę takiej opcji, więc pod tych linkiem ich nie ma bo ... po prostu nie są rozpoczęte 😉

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@Mac20ek00 napisz to nas przez formularz kontaktowy, a pomożemy!

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@Mac20ek00 a po co dyskusja jak sam namieszałeś 😞 napisz do sprzedawcy i się wytłumacz co zrobiłeś, allegro wszystko automatyzuje, nadałeś jedną paczkę, sprzedawcy często nie zaglądają do nich od razu a kasa jest zwracana automatycznie przez system w momencie doręczenia ! dotarła jedna paczka z dwóch więc dostałeś kasę za jedną 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów
Mac20ek00
#13 Ambasador#

Że niby co namieszałem ? Nie zagląda do paczki ? Dlatego na paczce napisałem numery dwóch zwrotów. Allegro wszystko automatyzuje i tu jest problem. 

oznacz moderatorów