Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zgłosiłem zwrot 2 produktów od jednego sprzedawcy, ale oba zgłoszenia nie były w tym samym dniu.
Otrzymałem kod darmowego zwrotu w Smarcie na pierwszy przedmiot, a drugi zwrot był już płatny, więc wybrałem opcję dostawa własna czy coś takiego. Odsyłając włożyłem oba przedmioty do tej samej paczki i na opakowaniu zbiorczym napisałem oba numery zwrotów.
Otrzymałem zwrot pieniędzy tylko za jeden przedmiot, a drugi zwrot wisi jako nienadany.
Jak odzyskać pieniądze za drugi przedmiot ( groszowe sprawy, ale liczy się fakt 😉 ) ?
@Mac20ek00 pytałeś się sprzedawcy? Napisz, że zwróciłeś 2 przedmioty w jednej paczce
Nie pytałem. Nie mogę znaleźć opcji dyskusji do tych zakupów. Pytać przez Zadaj pytanie ?
@Mac20ek00 tam możesz przez zapytaj o zakup.
@Mac20ek00 nie masz dyskusji 🤔
@Mac20ek00 sprawdź zakładkę Dyskusje. @KOGIEL_T podesłał Ci wyżej link do tej zakładki.
Nie mogę rozpocząć dyskusji do tych produktów, nie widzę takiej opcji, więc pod tych linkiem ich nie ma bo ... po prostu nie są rozpoczęte 😉
@Mac20ek00 napisz to nas przez formularz kontaktowy, a pomożemy!
@Mac20ek00 a po co dyskusja jak sam namieszałeś 😞 napisz do sprzedawcy i się wytłumacz co zrobiłeś, allegro wszystko automatyzuje, nadałeś jedną paczkę, sprzedawcy często nie zaglądają do nich od razu a kasa jest zwracana automatycznie przez system w momencie doręczenia ! dotarła jedna paczka z dwóch więc dostałeś kasę za jedną 😄
Że niby co namieszałem ? Nie zagląda do paczki ? Dlatego na paczce napisałem numery dwóch zwrotów. Allegro wszystko automatyzuje i tu jest problem.