Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
WItam,
Ciekaw jestem czy ktoś jeszcze ma taki sam problem. Od momentu wprowadzenia przez Allegro opcji nadawania paczek DPD za pomocą Allegro Delivery, wszystkie nadane przez nas paczki jak do tej pory poprzez DPD Online zostały naliczone jako standardowe RÓWNIEŻ TE SMART. Efekt tego taki , że Klienci przez cały okres rozliczeniowy dokonywali zakupów z opcją Smart (za 0 zł) a my za te wszystkie paczki musieliśmy zapłacić pełną kwotę przewoźnikowi. Wg Allegro wszystko jest ok - przecież to były paczki Allegro Delivery więc powinienem je nadać przez Allegro a nie korzystając z zewnętrznego systemu nadawania. To ja popełniłem błąd. Żadna wiadomość ostrzegająca o tym że nie ma możliwości nadania paczki w DPD podając maila aby paczka była SMART - jak ma się to np w przypadku Poczty Polskiej i E-Nadawcy nie otrzymaliśmy. Wydaje nam się to trochę dziwne. Ponieważ jedyne wiadomości jakie otrzymałem to zachęta do tego aby porównać ceny wysyłek na swoich umowach i tych w Allegro Delivery DPD i jeżeli tu jest korzystniej to zapraszają do nadawania paczek u nich. Czy ktoś może również spotkał się z podobnym problemem ? A może faktycznie to my coś przegapiliśmy .. ?
@sklep-wiklinowy coś gdzieś tam pisali o tym
U nas DPDOnile od 16.10 nie było można importować zamówień