Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
W dniu dzisiejszym nie mam możliwości zmiany urzędu pocztowego w którym nadaje paczkę. Mam domyślny urząd i z listy rozwijanej nie można wybrać innego. Jeszcze wczoraj było to możliwe.
Będę wdzięczny za odpowiedź, czy to znów wtopa allegro, czy jakieś nowe ułatwienie 🙂
Dzięki.
Pozdr,
Łukasz.
Doprecyzowując chodzi o wysyłam z Allegro i usuługę Kurier Pocztex 48.
@iotparts napisz proszę co się dzieje, gdy próbujesz zmienić urząd? Czy ładuje się lista w rozwijanym menu, z którego można wybrać konkretny urząd, gdy wpisujesz coś tam ręcznie?
Witam mam podobny problem i dołaczam sie do pytania aby nie zakladac nowego temtau , nie bylo z tym problemów a teraz jest tylko jeden przypisany urzad z którym rzekomo jest umowa. A co w przypadku jak Firma jest w jednym miescie a magazyny wysylkowe gdzie indziej ?
Nie laduje sie zadna lista a gdy wpisuje sie nazwe z tzw Palca wyskakuje inormacja
Punkt nadania jest niepoprawny
Tak jest. Nie ma niczego do wyboru w liście rozwijanej, a jak sam coś wpiszę, to mam komunikat:
Błąd przetwarzania.
Punkt nadania jest niepoprawny.
Pozdr,
Łukasz.
Czy ma to związek z przerwa serwisowa systemu ?
Informujemy, iż w dniu 28.02.2022 - 01.03.2022 r. w godz. 23:00-06:00
nawet elektonicznie ze strony poczty nie mozna wyslac
@Papi-shop @iotparts dziekuję za Wasze wiadomości taki komunikat oznacza, że Poczta Polska nie zwraca nam Urzędu nadania. Może to mieć związek z przerwą serwisową systemu. Bardzo proszę o informację jutro czy problem dalej występuje.
Witam. Dziś nadal jest ten sam problem. Jak mogę ustawić UP w którym chcę nadać paczki? W dotychczasowym systemie bez problemu można było wybrać UP, w nowym niestety nie rozwija się lista urzędów. Bardzo proszę o pomoc. Pozdrawiam. Jola
Można spróbować przez Elektroniczny Nadawca wersja 13.0 (poczta-polska.pl)
Tak, ale tu pewnie trzeba mieć umowę z Pocztą, a ja mam tylko przez Allegro..... Dziękuję za podpowiedź. 😉
Witam,
w dalszym Ciągu przez platformę allegro nie można zmienić urzędu nadania.
Proszę zgłośić to może do działu technicznego, za szykbą odpowiedz bede wdzieczny zanim zaczne zmeniać wszytkie oferty i usuwać poczte allegro z ofert.
dziekuje
papi
@Papi-shop @KioskJoli dziękuję za informację! Zgłosiłam już ten problem, wrócę z informacjami, gdy tylko je otrzymam.
Dziękuję, u mnie już działa. Pozdrawiam.
Potwierdzam problem zniknął wszytko działa
@KioskJoli @Papi-shop bardzo się cieszę i dziękuję za informację!
Cześć,
Znowu nie działa możliwość zmiany urzędu nadania poczty....
Pozdrawiam,
Łukasz.