Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Na poczatem powiem ze nie jestem firma tylko osoba a chcialem zapytac o promocje allegro smart za 40 zl na rok dla kupujacych. Czy aby na pewno jest to dla kupujacych? Czy za ta cene mam tylko wysylki smart (po spelnieniu wymogow) dla przedmiotow ktore kupie czy tez inni beda mieli darmowe wysylki (tak samo po spelnieniu wymogow) smart z moich przyszlych aukcji na:
1. Allegro
2.Allegro lokalnie ( to wazniejsze dla mnie)?
A jesli to jednak tylko dla kupujacych to ile kosztuje prawdziwe allegro smart dla sprzedajacych ma 1 miesiac / ilosc sprzedanych przedmiotow :10?
@mariusz-ka obecna promocja 39,90 to roczna subskrypcja skierowana do kupujących.
Gdy sprzedajesz i jeżeli masz wykupionego smarta na allegro lokalnie możesz sprzedawać oferując wysyłki smart. Jak działa Allegro Smart! na Allegro Lokalnie
Na zwykłym niema znaczenia czy masz wykupionego smart bo tam należy spełnić warunki aby oferować przesyłki smart. Allegro Smart! na allegro.pl – informacje dla sprzedających
Cześć, @mariusz-ka.
1. Aby Twoje oferty na Allegro.pl miały oznaczenie Smart, Twoje konto musi spełnić warunki opisane w tym artykule.
2. Jeśli na Twoim koncie będzie aktywny pakiet Smart, to kupujący, którzy również mają aktywną subskrypcję Smart, będą mogli skorzystać z darmowej dostawy. Dotyczy to tylko transakcji na Allegro Lokalnie.