Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
DLaczego jak kupiłem smart to przy wystawianiu aukcji nie pojawia sie smart ? Mam 7 pozytywnych komentarzy
@AgencjaHandlowAS A po co kupiłeś Smart?? Nie trzeba kupować aby sprzedawać z tą opcją, trzeba warunki spełnić.
Pewnie też chce czasem coś kupić a nie tylko sprzedawać .
a mam pytanie allegro paczkomaty nie działaja z opcja smart tak i pocztex kurier tak samo ?
Paczkomaty działają z opcją Smart, ale trzeba spełnić warunki. Nie trzeba kupować Smart aby sprzedawać ze Smart.
gdzies wyczytalem ze paczkomaty inpost od 4 grudnia sa oplacane normalnie a nie ze smartem
Przy zaznaczaniu opcji dostawy podczas wystawiania aukcji powinno byc tak ze jak wybieram paczkomaty inpost cena powinna byc mniejsza zgodna ze smart tak ?
a mam pytania czy jak w rozliczeniach z allegro mam na minusie kase to czy bede mogl korzystac ze smart ?
Wybierz Allegro paczkomaty InPost.
jak wybieram allegro paczkomaty InPost to wychodzi cena 8,99 to cos jest nie tak powinna byc nizsza cena
Cena nie powinna być niższa.
przeciez ze smartem powinna byc nizsza cena za przesylke
a czy jak wystawilem juz wczesniej 500 aukcji to powinno wskoczyc automatycznie do tych aukcji smart
@AgencjaHandlowAS Ze Smartem powinno być zero, bez Smarta 8.99 zł. Czytałeś te wszystkie warunki? Masz minimum 5 pozytywów od różnych kupujących? Płaciłeś w terminie za korzystanie z Allegro?
Wystawiasz faktury, a nie podajesz adresów do zwrotów, nie podajesz danych firmy - wszystkie aukcje masz niezgodne z regulaminem.
a jak dodam adresy do zwrotów to smart wskoczy ?
Od samego dodania adresów nie wskoczy, ale mimo to musisz je dodać, to obowiązek wynikający z przepisów i regulaminu Allegro.
mam napisane ze adres do zwrotu dostepny w mailu po zakupie
a jak na rozliczeniach z allegro mam kwote ujemną to też blokuje smarta ?
To NIEZGODNE Z PRAWEM. Nie znasz zasad, poczytaj przepisy, ustawę konsumencką. Walczysz tu o Smart, a naruszasz podstawowe zasady Allegro i przepisy. Allegro powinno wysłać Ci ostrzeżenie.
czyli co mam dokladnie zrobic ?