Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie,
sprzedaję w modelu dropshipping. Moje paczki wysyła hurtownia i jej za nie płacę.
Chcąc ustawić smarta musimy mieć 2 formy wysyłki allegro, za które rozliczamy się z allegro, co spowodowałoby, że za przesyłkę zapłacę podwójnie. Wiem, że inne sklepy, które współpracują z moją hurtownią mają smarta więc zapytałam jak to zrobić. Dostałam z hurtowni odpowiedź:
"Należy na platformie Allegro odznaczyć opcję kurierów, wtedy nie powinna Pani płacić podwójnie za dostawę. "
Czy ktoś mi powie o co chodzi, bo ja chyba jestem niemrawa, ale nie mam pojęcia co mam zrobić 😁😁😂
@SklepDekorantka musisz mieć smarta i przekazywać hurtowni poprawnie dane z mailem i wtedy nie zapłacisz na wysyłkę 🙂
Już miałam ustawione allegro kurier DPD, naliczyło mi i na allegro i w hurtowni standardowo. Czyli za ok 20 przesyłek zapłaciłam podwójnie, zanim się zorientowałam. Teraz żadne odwołania i prośby o zwroty podwójnie zapłaconych przesyłek nikogo nie ruszają. Allegro moje odwołania zlewa i DPD również
aaaa dodam, że wysyłają tylko kurierem i nie oferują w ramach naszej współpracy innej formy wysyłki.