Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego mimo posiadania 5 pozytywnych opinii od kupujących wystawionych w ostatnich 30 dniach nie mam opcji darmowej wysyłki Smart na moich aukcjach?
Zwrotu nie udostępniłaś - dlatego.
@szczesciara_2006 jeśli oceny są unikalne to smart pewnie wskoczy jutro bo ostatnia - piąta wpłynęła dzisiaj . Na 5 ocen wszystkie są z treścią ..... hmmm to ewenement ,ale może demonizuję . Nie udostępnione zwroty , a to warunek .
Nie zwróciłeś uwagi, że ona ma prywatne. Tu wskakuje od razu. ona nie ma zwrotów. Nie wiem czy jeszcze jest promocja na brak komentarzy. Ale jak zakładałam to ledwie 2 miechy temu to jedyne co zrobiłam to udostępniłam inposta i zwroty i smart wskoczył od razu bez niczego.
Czyli posiadając konto prywatne bez możliwości zwrotu mogę korzystać z darmowej wysyłki czy nie? Bo teraz już nie wiem..
@szczesciara_2006 musisz udostępnić zwroty , nie musi to być 14 dni jak w przypadku firm , ale jest to warunek , aby Twoje oferty miały oznaczenie ,,smart ,,