Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, tak jak w temacie. Wybrałem kilka metod dostaw, a jedynie Paczkomat InPost został objęty SMARTEM, co z resztą? W zdjęciu niżej zrobiłem screena jak wygląda moja metoda dostaw (proszę moderatora o zatwierdzenia zdjęcia, może będzie łatwiej rozwikłać problem.)
Dostawa niektórymi firmami kurierskimi, kolporterami i żabkami, Orlen również podlega pod smarta. Może to zależy od firmy i jaka została z nią podpisana umowa? Albo od sprzedającego jak to ustawił?
Tak, jak pisałem coś jest nie tak, bo patrzyłem u innych sprzedawców i mają te same dostawy za 0zł w ramach SMART, a mi łapie tylko Inpost na SMART'a.
Moderator musi zaakceptować zdjęcie, może to więcej wyjaśni.
Masz ustawioną za wysoką cenę dostawy dla poczty
@CypisOfficial w cenniku zaznaczyłeś oferty z przedrostkiem allegro? Ale może to mieć tez związek ze statusem konta jak pisze @Kaliope_Brzeg
@CypisOfficial Cześć. 🙂 Masz konto zwykłe więc w w zakładce Ustawienia dostawy zdefiniuj proszę prawidłowy przedział cenowy dla metod dostawy, z których korzystasz, czyli:
ORLEN Paczka
|
od 0,00 zł do 6,70 zł
|
UPS Odbiór w Punkcie
|
od 0,00 zł do 7,99 zł
|
Tutaj znajdziesz więcej informacji na temat metod dostawy dla kont zwykłych: https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/informacje-dla-sprzedajacych/jak-zdefiniowac-cennik-dosta...
Daj znać, czy się udało 🙂
Drugi link, który podałaś nie działa. Co do tematu, udało mi się w połowie, jeszcze nie mogę zmienić "Kurierowi DPD" , "Żabka, Lewiatan... itp".
Mimo, że ceny są zmienione na prawidłowe. Tutaj screen jak to wygląda:
drugi link działa bez problemu, spróbuj za pomocą tego
masz konto zwykłe czy firmowe? Od tego zacznijmy. Jak zwykłe to paczkomaty i orlen będą w smart, reszta nie. Poczytaj
Widziałem już ten link, więc zmieniłem ceny według niego.
Konto mam zwykłe, więc chyba to jest powodem.