Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
poziom mam neutralny, obecnie konto bez zaległości, proszę o podpowiedź
Masz tylko 2 oceny od klientów , wymóg 5 unikalnych . Zastanawiam się po co Ci smark ? , pzy cenach Twojego towaru nie ma to żadnego uzasadnienia finansowego
dzięki, ale jak wcześniej napisałem pomimo braku tych ocen mialem smart?, co masz na myśli o cenach mojego towaru? są za wysokie na poziomie konkurencji, czy ogólnie.
@Greg-oro dzień dobry! Jednym z warunków Smart! jest poziom jakości sprzedaży na Twoim koncie jest wyższy niż Neutralny lub co najmniej Neutralny na wszystkich Twoich kontach.
A na Twoim drugim koncie poziom jakości sprzedaży Wymaga poprawy.
Pani Moniko,
jeżeli zamknę to konto wtedy będzie ok.?
@Greg-oro lepiej zrobisz jak poprawisz jakość na tamtym koncie , zamknięcie do niczego dobrego nie doprowadzi .
@Greg-oro to nie rozwiąże problemu, bo zamknięcie konta nie jest natychmiastowe. Możesz albo podnieść jakość na koncie, na którym masz poziom Neutralny albo na tym drugim, gdzie jest wymaga poprawy.
ok, to jak mam podniesc poziom skoro nic aktualnie nie wystawiam na tym drugim koncie, które wymaga poprawy?
@Greg-oro podnieś na tym co sprzedajesz do takiego poziomu , aby średnia jakości dla obywuch kont była przynajmniej neutralna .