Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry dziś zauważyłem, iż allegro usunęło smart dostawy, czym jest to spowodowane ?
@Lesna_Chata albo nie masz kuriera jako drugiej metody albo nie uzupełniasz numerów przesyłek, lub coś padło w allegro 😄
Właśnie nie wiem, nigdy jeszcze nie miałem takiej sytuacji, numery przesyłek uzupełniam od razu po opłaceniu listu, może allegro się sypie...
@Lesna_Chata a faktura allegro opłacona ?
Jak nie zmieniłeś metod dostawy to powód jest inny.
Prywatne konto to sam paczkomat powinien być smart. Chyba ze numerów przesyłek nie dodajesz w terminie.... W sumie nie wiem czy czegoś nie pozmieniali, bo wczoraj podobny post był i też konto prywatne z paczkomatem...
Raczej to nie metody dostaw.. chyba, że dla allegro to za mało
Dzień dobry @Lesna_Chata! Chodzi o metody dostawy. Mając konto zwykłe, aby w ofertach był Smart! konieczne jest udostępnianie dwóch metod dostawy z dwóch różnych grup w odpowiednich przedziałach cenowych lub udostępnianie numerów przesyłek dla przynajmniej 50% wszystkich zamówień oraz co najmniej jedną metodę dostawy Allegro Smart!, za którą kupujący płacą z góry.
W przypadku Twoich ofert te warunki nie są spełnione, dlatego nie ma w nich oznaczenia Smart! Sprawdź proszę maksymalne ceny dla metod dostawy w podlinkowanym artykule.
Numery przesyłek z działu zamówienia są wszystkie uzupełnione, jeśli chodzi o ostatnie zamówienie o numerze 74e08490-2152-11ee-96f6-47563c448a1c kupujący anulował płatność więc oddałem kupującemu pieniądze, otrzymałem również rabat transakcyjny za to zamówienie. Które zamówienia nie mają numeru przesyłki ?
No właśnie. Ma paczkomat za 9.99 i mówi, ze dodaje numery w terminie. Czyli według tego co piszesz powinien mieć smart. Reszta nie ma znaczenia, bo nie są warunkami koniecznymi na prywatnym tylko dodatkiem. Focia na potwierdzenie...
Teraz to jakiimś cudem smart wpadł, nie wiem o co chodzi już .... dziękuję za wszelką pomoc ❤️