Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam
Gdzie mogę sprawdzić czy spełniłem wymagania na allegro smart!. Mam oceny i wszystko ustawione a dalej nie widzę żebym go miał. Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam
@Filexo a te oceny unikalne od różnych kupujących?
ps. Zmień sobie cenę w allegro paczkomat InPost na 9,99 bo będziesz w plecy
Dzięki wielkie przyjacielu. Już poprawiam.
Mam łącznie 5 ocen od sprzedających i myślałem że z automatu mi się to ustawi.
Aby dostać smarta trzeba mieć m.in. 5 komentarzy pozytywnych. Ty dostałeś dzisiaj dwa komentarze więc jutro powinieneś dostać smarta. Trzeba odczekać parę godzin zanim to włączą.
Dzięki wielki przyjacielu. Jutro z rana zerknę jak to będzie wyglądało. Jak będzie to samo to zgłoszę się ponownie tutaj.
Muszę mieć wykupiony pakiet allegro smart! żeby sprzedawać ze smartem? Mam na innym koncie już i szkoda mi drugi raz kupować.
Dobra Panowie mam już smarta. Dzięki za pomoc ❤️
Teraz rób wszystko aby nikt ze 100 klientów nie wystawił negatywa bo smart zniknie 😎 Trzeba mieć zadowolenie w komentarzach na poziomie minimum 98%. Wychodzi że na 100 ocen można mieć jeden komentarz negatywny. Smart jest dobry ale jak dostajemy minimum 300 komentarzy pozytywnych w ciągu roku. Wszystkie komentarze pozytywne i negatywne są widoczne tylko 365 dni. Czyli trzeba ciągle sprzedawać aby mieć smarta bo bez smarta to brak handlu 😀