Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupujący u mnie korzystają z wysyłki SMART (wysyłka kurierska). Gdzie zmienia się ustawienia minimalnej wartości koszyka (65 zł) tak by mieli bezpłatna wysyłkę?
Twoje przedmioty mogą mieć Smarta te nawet za złotówkę a dostawa ze Smartem jest regulowana regulaminem Smarta:
Wybacz, ale ja nadal nie rozumiem: Kupujący ma w koszyku towar za 57,60 zł, wybiera Kuriera DPD SMART i ma u mnie bezpłatna wysyłkę. Dlaczego skoro koszyk nie osiągnął wymaganej kwoty 65 zł dla bezpłatnych wysyłek ze SMART?
@haniku są dwie opcje, pierwsza bardziej prawdopodobna to to, że ma wykupionego smarta przed 20.11 jeszcze ważnego czyli na starych zasadach czyli wysyłka smart i do punktu i kurierem od 40 zł. Druga, mniej prawdopodobna - allegro dało w ramach testów jakiejś grupie kupujących możliwość zamawiania ze smartem za mniejsze kwoty, niektórzy mają 1 zł, niektórzy chyba 5, 10 itp. Ty nie masz na to wpływu.
Są nawet tacy wybrani co mają Smarta od zera, przecież Ci pokazałem że zależy kiedy wykupił Smarta.
Dopytam w takim razie jako Kupująca: Mam SMART od początku jego wprowadzenia (prawie 4 lata). Opłaty są wykonywane gdy otrzymuję powiadomienie, że kończy się abonament (31 stycznia). Pomimo tego, aby móc skorzystać z kuriera muszę mieć w koszyku towar za 65 zł. Czy allegro nie honorowało ciągłości opłacania SMART?