Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Ostatnio miałem problem z wygenerowaniem 2 etykiet do jednego zamówienia. Chodzi o aukcje na której klient kupił 4 przedmioty, produkt był gabarytowy więc cennik dostawy ustawiłem maksymalnie 2 przedmioty w paczce. W allegro po zakupie była informacja że przesyłki będą dwie ale w menadżerze paczek etykieta wygenerowała się tylko jedna. W czym jest problem ? Gdzie mam szukać drugiej etykiety ? Oczywiście chodzi o opcję SMART cennik mam ustawiony na 8,99 paczkomat i 10,95 kurier.
Spróbuj tej metody;
Należy zrobić tak:
Nie jestem pewien czy to rozwiąże problem drukując dwa razy listy przewozowe będą miały ten sam numer i nie nadam drugiej paczki po tym samym kodzie, czy się mylę ?
@FabryKa_Klockow Nie przejmuj się tym. Wiele osób korzysta z tej metody, którą podał kiedyś sam InPost. Spróbuj.
@FabryKa_Klockow drugi list wygeneruje się z innym numerem
Czyli nie wybierać importuj z allegro a moje przesyłki i przygotuj wiele kopiując adres email klienta z allegro żeby przesyłka poszła w smarcie ?
Możesz ręcznie podać dane kupującego (poprawnie wpisać paczkomat odbiorczy i adres e-mail) lub postąpić zgodnie z instrukcją
Wygeneruje Ci się drugi list z nowym numerem
Prawidłową odpowiedź już uzyskałeś od xyz96 -
pkt. 5 - wpisujesz login kupującego i generujesz dodatkową wysyłkę - jeśli będzie dodatkowo platna - to Ci się wyświetli. Otrzymasz list przewozowy o innym numerze.