Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, mam zadeklarowane że przesyłki UPS nadam tego samego dnia dla zakupów do godz. 9. Wpadające zamówienia do godz. 12 dla kuriera UPS pokazuje mi że muszę nadać tego samego dnia. Dlaczego? Skoro zadeklarowałem, że przesyłki wysyłam tego samego dnia do godz. 9? Kurier przyjeżdża przeważnie o godz. 16, ale zdarza się że jedzie od drugiej strony i przyjedzie o godz. 10 i dlatego mam ustawioną godz. 9, bo później już w ten dzień się nie zjawi. Przesyłki które pakuję po godz. 9 dla UPS nie przekazuje kurierowi i zostawiam na nastepny dzień, aby algorytm nie pokazywał późniejszej godziny dostawy na jutro, a mimo to i tak pokazuje do godz. 12 dostawę na jutro... Innych kurierów mam zadeklarowanych z dostawą na jutro na zamówienia do godz. 12, ale dlaczego UPS też pokazuje do 12? Bo chyba stąd algorytm sobie wyliczył godz. 12 dla UPS... I tak np jest czwartek, około godz. 11 wpadły 3 zamówienia dla UPS z dostawą na jutro tylko że kurier był o godz. 10 po paczki i zamiast w piątek klient dostanie przesyłkę w poniedziałek... Chyba nie musze nikomu mówić z jakimi wiadomościami od klientów w takiej sytuacji należy się mierzyć... Po co jest opcja deklaracji godzin złożenia zamówień skoro i tak allegro 'błednie' wie lepiej do której godziny mogę nadać przesyłkę?