Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
No właśnie. Jak to jest. Czy ta opcja obejmuje wyłącznie konta firmowe? Natknęłam się na opisanych sprzedawców jako "prywatny sprzedawca" a opcja Smart jest w ofercie.
A kto powiedział że to tylko dla konta firma?
Masz tam wyszczególnione, konto firma, konto zwykłe.
A tutaj dla lokalnie
No fajnie ale mam dodane inposty, odbiór osobisty, sama posiadam smarta i dalej cennik pokazuje cene za wysyłkę.
No ale czytamy :). Nie po to linkowałem 🙂
Czytane, czytane. Udostępniony mam paczkomat, kurier mini inpost i odbiór osobisty. Porównuje to do podobnej oferty gdzie ktoś ma paczkomat smart, odbiór osobisty i płatnego kuriera inpost i nic więcej. Ale ma zwroty ustawione, więc może tutaj tkwi problem.
Dobra, wiem już, nie mam zwrotów ustawionych.
Pytanie tylko czy warto, jako osoba prywatna pozwalać na odstąpienia dla SMARTa 🙂
Jeżeli to jest warunek dla smarta to oczywiście nie warto. Wykonuje przedmioty z żywicy, niejednokrotnie duże gabaryty i czasem poświęcam na samo zabezpieczenie i pakowanie ok 1 godz. Nikt mi nie da gwarancji, że kupujący będzie równie skrupulatny i towar wróci w stanie w jakim wyjechał. Tym bardziej że kiedyś się ugięłam, przyjęłam zwrot i przedmiot wrócił uszkodzony. No nic, dzięki za chęć pomocy.
Powodzenia 🙂