Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,mam problem jak w tytule i nie wiem jak to przeskoczyć, kiedy w allegro delivery próbuję zaznaczać tylko kuriera pokazuje,że przy paczkomatach musi być przynajmniej 1 sztuka w ilościach.
@HappyHoursShop jeśli nadajesz przesyłki, które nie mieszczą się a automatach, to aby zachować Smart! powinieneś udostępniać co najmniej jedną metodę dostawy do drzwi z listy metod kwalifikujących, a produkt z tej oferty musi spełniać co najmniej jeden z warunków:
"jeden z wymiarów produktu w opakowaniu przekracza 120 cm"
Mam to gdzieś ustawić? Bo jak dodałem cennik do aukcji z przedmiotem za dużym na paczkomat to nadal mi nie pokazuje,że jest dostawa smart.
@HappyHoursShop podaj proszę numer przykładowej oferty, w której ustawiłeś taki cennik rozmiar jest większy, a oznaczenia Smart! nie ma.
Nr oferty 17427754966 ; prawdopodobnie ja coś źle robię,tylko właśnie nie wiem co a nie znalazłem nigdzie odpowiedzi takiej która by mi to pomogła wychwycić.
@HappyHoursShop w tej ofercie masz ustawione też odbiory w punktach (DPD, UPS i Pocztex). Usuń proszę te metody i zostaw tylko kurierów.