anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak ustawić cennik dostaw aby był smart dla produktów które nie mieszczą się w paczkomacie?

HappyHoursShop
#2 Obserwator#

Witam,mam problem jak w tytule i nie wiem jak to przeskoczyć, kiedy w allegro delivery próbuję zaznaczać tylko kuriera pokazuje,że przy paczkomatach musi być przynajmniej 1 sztuka w ilościach. 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@HappyHoursShop jeśli nadajesz przesyłki, które nie mieszczą się a automatach, to aby zachować Smart! powinieneś udostępniać co najmniej jedną metodę dostawy do drzwi z listy metod kwalifikujących, a produkt z tej oferty musi spełniać co najmniej jeden z warunków:

• jeden z wymiarów produktu w opakowaniu przekracza 120 cm
  • wystawiasz ofertę z tym produktem w kategorii Opony i felgi
  • produkt z tej oferty wysyłasz z zagranicy jedną z metod z tej listy.
   Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

HappyHoursShop
#2 Obserwator#

"jeden z wymiarów produktu w opakowaniu przekracza 120 cm"

Mam to gdzieś ustawić? Bo jak dodałem cennik do aukcji z przedmiotem za dużym na paczkomat to nadal mi nie pokazuje,że jest dostawa smart.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@HappyHoursShop podaj proszę numer przykładowej oferty, w której ustawiłeś taki cennik rozmiar jest większy, a oznaczenia Smart! nie ma. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

HappyHoursShop
#2 Obserwator#

Nr oferty 17427754966 ;  prawdopodobnie ja coś źle robię,tylko właśnie nie wiem co a nie znalazłem nigdzie odpowiedzi takiej która by mi to pomogła wychwycić.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@HappyHoursShop w tej ofercie masz ustawione też odbiory w punktach (DPD, UPS i Pocztex). Usuń proszę te metody i zostaw tylko kurierów. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów