Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o informację , czy Allegro organizuje , załatwia materiały do przesyłek z Allegro . Wysyłam DPD, FEDEX, DHL i inne , ale nie mamy w co włożyć nawet listu przewozowego, a kierowcy nie chcą dawać. Proszę o pomoc
Jeżeli nie masz podpisanej swojej umowy np. z DPD lub Fedex to materiałów nie dostaniesz. Musisz się zaopatrzyć we własnym zakresie.
@www-tonery-net jak znajdziesz źródło darmowych opakowań czy etykiet to daj znać, każdy chętnie skorzysta.
@www-tonery-net możesz cos wybrać w Allegro_pack
@www-tonery-net Kangurki A6 do listów przewozowych kupisz na Allegro > pewnie A5 też > ja kupiłem opakowanie 1000 szt za 80 zł i mam spokój na parę ładnych lat > kangurki są infotaru, ale to nie ma żadnego znaczenia > wkładam listy DHL
Wszystkie materiały typu kartony, etykiety, kangurki, foliopaki kupisz na Allegro > trzeba tylko poszukać.
To nie są darmowe materiały.
Trzeba płacić.
@www-tonery-net Nie kupuj materiałów bezpośrednio w firmach kurierskich > liczą jak za zboże > tak jak napisałem > kupiłem 1000 kangurków za 80 zł, a DPD w tym czasie chciało 20 zł za 100 szt.
A kierowcy nie chcą dawać, bo sami dostają tyle co "kot napłakał" > firmy im też nie dają > a jak dają to po 10 szt "na wszelki wypadek"
darmowe były 10 la temu te czasy się już skończyły
Teraz za darmo nie ma już nic, jedynie klient Allegro ma darmową wysyłkę w Smart, a nie to też nie, bo za smarta musiał zapłacić, a dopłaty do smarta wyliczone są w cenę produktu.