Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przesyłki Allegro One Box oraz Allegro One Punkt możesz nadawać przez narzędzie Wysyłam z Allegro.
Dla przesyłki Allegro One Box lub Allegro One Punkt możesz wybrać dwa sposoby wysyłki dostępne w Wysyłam z Allegro:
Jednorazowy podjazd kuriera jest dla Ciebie darmowy. !!!!
w regulaminie potem jest cennik 2,09 zł – za każdą przesyłkę w ramach zamówień w przedziale 40-49,99 zł brutto; 2,49 zł – za każdą przesyłkę w ramach zamówień w przedziale 50-59,99 zł brutto; 2,79 zł – za każdą przesyłkę w ramach zamówień w przedziale 60-69,99 zł brutto; 3,49 zł – za każdą przesyłkę w ramach zamówień w przedziale 70-79,99 zł brutto; 4,99 zł – za każdą przesyłkę w ramach zamówień w przedziale 80-99,99 zł brutto; 5,99 zł – za pierwszą przesyłkę, a za każdą kolejną przesyłkę 4,99 zł w ramach zamówień w przedziale 100-149,99 zł brutto; 6,99 zł – za pierwszą przesyłkę, a za każdą kolejną przesyłkę 4,99 zł w ramach zamówień w przedziale 150-199,99 zł brutto; 9,49 zł – za pierwszą przesyłkę, a za każdą kolejną przesyłkę
@ArekKarp mylisz podjazdy z dopłatami do Smarta 😞
ten wybór terminu podjazdu kuriera UPS po allegro One Box kiedy się określa i gdzie? w narzędziu wysyłam z allegro?
@ott-centrum tak w WzA 🙂
W zakładce Zamówione przesyłki możesz zamówić podjazd kuriera później także dla wielu paczek na raz.