Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Chciałam zapytać o wysyłkę w ramach smart.
Przy wybierania metod dostawy żeby uzyskac oznaczenie smart tzreba zaznaczyć 2x kurier oraz 3 automaty np inpost allegro one itp
Przy wypełnianiu zaznaczyłem 2x kurier oraz 1 opcja którą pokazała mi się czyli allegro one noc i inne w jednej opcji. Po zapisaniu uzyskałam odznakę smart ale nie we wszystkich ofertach dlaczego? Np rękawiczki dla zwierząt jej nie uzyskały i inne również. Po drugie dlaczego po wejściu w ofertę z przedmiotem smart pokazuje się aż 9-10 dostaw do automatów. Czy to wymagane ? w ofertach innych kupujących tego nie ma
Rozwiązała już problem brak ofert smart. Zostało tylko czemu rak dużo dostaw pojawiło mi się do automatów..
@nadiva1 w ofertach, w których nie masz Smart! nie spełniasz warunku dotyczącego metod odbioru. Np. w ofercie nr 15148020550 są wymagane metody dostawy do punktu lub automatu, a w ofercie nr 15168161069 jest tylko InPost jako metoda do automatu.
Punkty, które się pojawiają dotyczą metody Allegro One Punkt, przesyłki tą metodą można odebrać i nadać m.in. w Bonito, Auchan czy Pakersach.
Czyli nie mogę z żadnego punktu odbioru zrezygnować żeby dalej był smart? Nie wystarczy kurier x 2 I paczkomat inpost?
@nadiva1 nie wystarczy. Konieczne jest posiadanie co najmniej 3 metody dostawy do punktów odbioru lub automatów paczkowych z listy metod kwalifikujących, w tym Allegro One (Punkt, Box) lub Allegro One (Punkt, Box, Kurier) oraz co najmniej 2 metody dostawy do drzwi z listy metod kwalifikujących.
Pani Moniko rozumiem 3 metod ale nie 9 ....
A nie mogę nic wyeliminować. Jak to zrobić
@nadiva1 To wszystko są Allegro One Punkty, nie ma możliwości wyboru tylko niektórych z nich. Kupujący wybiera, gdzie wygodniej mu odebrać paczkę, ale Ty zamówienia nadajesz tak samo, jak np. do Allegro One Boxa.