Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Darmowa wysyłka dla użytkowników smartów przy zakupach powyżej 40 zł. Chciałbym się dowiedzieć czy w moim sklepie jest darmowa wysyłka za zakupy powyżej 40 zł? Czy też jest to darmowa wysyłka dla zakupów o łącznej wartości 40 zł lub więcej na allegro?
Nie widzisz swoich ofert? jeżeli spełniasz warunki Smarta to sam się włącza. Ja widzę że masz!😁
@LEW433 może czas iść na spacer, przewietrzyć grzywę. Znowu przeczytałeś coś innego niż jest napisane.
@BOYUYO Darmowa wysyłka jest dla zakupów o łącznej wartości 40 zł lub więcej na Allegro. Korzystasz z fulfillmentu allegro, kupujący mogą zbierać zakupy o kilku sprzedajacych korzystających z tej usługi żeby mieć przesyłkę smart.
Dziękuję za odpowiedź, mam jeszcze jedno pytanie, czy jeśli kupujący kupi przedmiot z mojego sklepu za 38,88 zł, ale musi zapłacić 7,99 zł za wysyłkę, to czy te 7,99 zł wpłynie do mojej kasy, czy zostanie pobrane przez allegro.😀
@BOYUYO najlepiej ten problem wyjaśnić bezpośrednio z Allegro. Dla kupujących wyglada to tak
Zapłacisz koszt dostawy jednej przesyłki – niezależnie od tego, u ilu sprzedających w One Fulfillment by Allegro zrobisz zakupy. Na to, ile dokładnie zapłacisz, wpływa metoda dostawy, którą wybierzesz. Informację o jej koszcie zobaczysz podczas zakupów – w formularzu dostawy i płatności.
Skorzystasz z darmowej dostawy zamówienia łączonego w ramach Allegro Smart!, jeśli: