Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam nadzieję, że Allegro padnie
KTÓRY [edycja] WPROWADZIŁ ZMIANY W OCENIE JAKOŚCI SPRZEDAWCÓW?
Np. zakładka Nierozwiązane Dyskusje 1. Punkty -340/0obecny wynik punktowy: -340, maksymalna liczba punktów: 0 stosunek nierozwiązanych Dyskusji do liczby zamówień 1,69% Zamówień 59
Mam jedną nierozwiązaną dyskusję i odjęto tak dużą ilość punktów !!!!!!!!????? Czy wy się dobrze czujecie?
2.Punty 0% zamówień wysłanych tego samego dnia 0% Cel Wysyłaj szybko co najmniej 20% zamówień, a zyskasz dodatkowe 60 punktów 20% Liczba zamówień 69 Liczba zamówień wysłanych tego samego dnia 0.
Przecież mam określone w warunkach wysyłki, że nie wysyłam tego samego dnia, tylko trwa to dwa dni i zawsze mieszczę się w terminie. Więc włóżcie sobie takie naciski sami wiecie w co.
3. Dyskusje odpowiedzi Masz Procent pytań od klientów i wiadomości w Dyskusjach 92,31% Cel Odpowiadaj na co najmniej 98% pytań i wiadomości w terminie, a zyskasz dodatkowe 24 punkty 98% Liczba odpowiedzi na pytania w terminie 7 Liczba odpowiedzi na pytania po terminie 0 Liczba odpowiedzi w Dyskusjach w terminie 5 Liczba odpowiedzi w Dyskusjach po terminie 1.
Odpowiadam zawsze w terminie na pytania. Gdy kupujący dziękuje za rozwiązanie problemu to nie jest pytanie i nie zawsze muszę robić z siebie błazna dwa razy odwzajemniając odpowiedź z podziękowaniem, tylko po to aby w waszej jakże bystrej statystyce ostatnia wiadomość należała do sprzedawcy.
Przez takie niesprawiedliwe działanie został odebrany mi Smart i status Super Sprzedawcy po ponad roku sprzedaży na tej pożal się boże platformie. Mam tylko nadzieję, że Wam zostanie odebrany szybko status największego marketplacu w Polsce i uzdrowi się choć trochę polski e-commerce, gdy odejdą od Was sprzedawcy, bo bez nich nic nie znaczycie.
@Alfa_Moto wiem że system punktów jest do bani ale co do drugiego skoro chcesz żeby padli i odeszli sprzedawcy, to czemu tego nie zrobisz skoro warunki Ci nie odpowiadają ?
Druga sprawa sprzedaje od połowy września bez smarta i uwierz mi sprzedaż dalej idzie, mam mniej ale za to koszyki są większe ( średnia koszyka to jakieś 150 zł a wcześniej brali żeby złapać się na smarka ) 🙂