Podniesienie ceny Smart! dla kupujących
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
cenę smarta na miesiąc podniesiono o 2 zł... hehehe...
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
domkar04wszystko drożeje , dla kurierek masz minimalną kwotę obniżoną o 2zł ze 100 na 80😁
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
O, straszne. Całe 2 złote 😂 Ale kupując na rok miesiąc kosztuje marne 4 zł. Czkawkę to my mamy dopłacając 2 zł do każdej paczki kurierskiej i złotówkę do paczkomatowej.
Kama
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@Kaliope_Brzeg bardziej w tym poście chodziło mi o to, że kilkakrotnie przewijający się postulat żeby zwiększyć cenę smarta dla kupujących został spełniony 😶 (nieznacznie, ale jednak)
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Tak piszą sprzedawcy, bo Smart nakręca sprzedaż. Wszystkie swoje dopłaty do Smarta wliczają w cenę towaru, czyli finalnie nieświadomi kupujący sami płacą za "darmowe" dostawy.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@xyz96 wiadomo, że nic nie jest za darmo - jeżeli coś jest darmowe, to po prostu wliczone w cenę 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@xyz96 każdy taki bajer allegro podwyższa cenę produktu
wg mnie (teoria spiskowa) to jest celowe działania serwisu by innym sprzedawcom niz osa i najbardziej zautomatyzowanym nie opłącało się tu sprzedawać
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
cenę smarta na miesiąc podniesiono o 2 zł... hehehe...
Cenę "darmowych" dostaw podniesiono 🙂
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
No i sprzedawcy dzięki SMART mogą zaoferować "DARMOWE" przesyłki, nic nie dokładając 🤔
Domowość na Allegro przybrała marketingowe znaczenie.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Ten cały SMART staje się tylko utrapieniem dla wszystkich ,klienci płacą drożej za oferowane produkty a mają się cieszyć że z darmowej dostawy a w rzeczywistości kupują drożej niż by kupili u siebie w okolicy w jakimś sklepie.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Ale swoje robi, sprzedaż nakręca dzięki małej świadomości kupujących, podobnie jak rzekome przeceny w strefie "okazji". Kiedyś też mieliśmy u operatorów komórkowych "darmowe" minuty, za które jednak co miesiąc trzeba było płacić. Przyjdzie czas, że Smart stanie się podobnym wzorem manipulacji.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@mwmonety ba, wręcz klienci proszą, by podnieść cenę, bo będą mieli przesyłkę za darmo 🤣

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@domkar04 Nic nam nie pozostaje tylko sprostać ich błaganiom ,podnieś ceny i niech mają te darmowe dostawy .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@mwmonety wbrew pozorom jestem głównie kupującym 🙂

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
@domkar04 Wbrew pozorom ja też ,zawiesiłem sprzedaż ,czasem coś kupię ale tylko wtedy gdy mi się nie chce tego szukać w okolicznych sklepach .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
mwmonety pewnie pamiętasz czasy przed ,,smartem ,, Priorytetem dla kupujacego była najniższa cena przesyłki lub zupełnie darmowa. Ile maili czy telefonów odebrałeś ,w których głównym tematem była przesyłka . Patrzcie EUREKA jest ! teraz darmowa , wiadomo koszt dostawy jest ukryty / z pustego i Salomon nie naleje /, ale w końcu klient ma to co dla niego jest najważniejsze .
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
no i tradycyjnie wymoderowano tytuł posta, bo był zbyt niesprzyjający linii partii, aż dziw że od razu treści posta nie ruszono