Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od kilku dni znowu zmieniły się przepisy smart wysyłam przedmioty w kartonach około 60x60x50cm zawsze miałem dwóch kurierów i smart był i nie było problemu od kilku dni musze zaznaczyć allegro one zeby mieć smart w tym zawiera się allegro box jak wyślę taka wielką paczkę w paczkomacie co mam robić jak to rozwiązać ?
pozdrawiam
I teraz 2 kurierów nie działa ? Bo nowe warunki weszły 12.02 i tan nic nie ma żeby trzeba więcej ustawiać!:
Co zmienimy 12 lutego 2024 r.
Do regulaminu Smart! dla sprzedających wprowadzimy na stałe warunki, dzięki którym już teraz w ramach promocji możecie łatwiej zyskać oznaczenie Smart!:
nie wtedy nie ma smart
😡 Zmuszają do łone!!!allegro.
@ITdawid a jakich miałeś kurierów zaznaczonych? Bo aby był Smart wystarczy dodać np. allegro kurier dpd i allegro kurier dhl
właśnie tak miałem, teraz to już nie działa
@ITdawid a czemu udostepniasz dostawę do Punkt DHL POP, DHL. Zostaw tylko 2 kurierów na adres. I Smart będzie
dzieki działa. Ogromnie dziękuje za pomoc !!
@ITdawid aby dostawa do punktów lub automatów nie była wymagana dla Smart! należy udostępniać tylko jedną metodę dostawy do drzwi z listy metod kwalifikujących, a produkt powinien spełniać jeden z poniższych warunków: