anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Rezygnacja ze smarta

konto zamknięte
Nie dotyczy

Czy jeśli jako sprzedawca przestanę udostępniać wysyłki smart to gdy coś sprzedam i kupujący wybierze sobie np paczkomat inpost to czy allegro pobierze mi te 3,09 zł od przesyłki czy tylko samą prowizję od kwoty towaru?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

kostas11
#21 Demiurg#

@konto zamknięte ja zrezygnujesz ze smarka to nie masz dopłat do smarka, za to będzie prowizja od kosztów wysyłki ( w procencie jaki masz przy towarze )

________
Κώστας
oznacz moderatorów

HYDROREN
#9 Pomysłodawca#

To za smarta też mamy opłaty? Gdzie to znaleźć? Jakiś link? Gdzie o tym mogę poczytać?

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

HYDROREN
#9 Pomysłodawca#

Dziękuje 🙂 

oznacz moderatorów

konto zamknięte
Nie dotyczy

Jak masz panel gdzie pokazuje ci się ile pobrało prowizji od towaru, to w momencie gdy kupujący odbierze paczkę smart to ci się tam pokazuje koszt za wysyłkę, ja sprzedałam rzecz za 18,90 zł pobrało mi odrazu prowizję 4,12 zł a dziś jak kupująca odebrała paczkę to pobrało mi 3,09 zł za tą paczkę i tak za każdym razem, a jak sprzedam na większą kwotę to kwoty tych prowizji się zwiększają 

oznacz moderatorów

fox_paws
#16 Inspirator#

@konto zamknięte zakup za 18,90 zł w Smart i opłata za przesyłkę 3,09 zł?
Pomieszałaś 2 różne transakcje.  Opłata 3,09 jest dla zakupu od 45 zł

------------------------------------------------
Allegro No Box, No Kurier, Not Delivery
oznacz moderatorów

konto zamknięte
Nie dotyczy

Zakup był za 18,90 plus paczkomat inpost 11,49 i tak pobrało 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@konto zamknięte jeśli zamówienie nie jest Sart! to opłata za Smart! nie jest pobierana, podaj mi proszę numer zamówienia, o którym piszesz, sprawdzę to. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów