Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Sprzedałem przedmiot do pewnej gry online na allegro lokalnie. Kupujący zaznaczył płatność przy odbiorze przy czym mam napisane coś takiego: Przelew bezpośredni payU - wpłata zakończona. A pieniędzy nigdzie nie widzę na koncie. O co chodzi? Dołączam screena.
@gajesiu96 wyślij proszę numer zamówienia, żebym mogła zweryfikować sprawę.
@gajesiu96 z tego co widzę, klient wybrał odbiór osobisty i już zapłacił za zamówienie. Skontaktuj się teraz z kupującym. Pieniądze znajdziesz na swoim koncie Allegro. Będziesz je mógł wypłacić. Jak to zrobić znajdziesz w tym artykule.
Dziękuję za odpowiedź, pieniędzy jeszcze nie mam na koncie allegro, ale jak kupujący zapłacił to wszystko ok.
Trochę to dziwne. Płatność przy odbiorze a jednak zapłacił na payu? To co zmienił metodę płatności?
no dziwne, a do tego nie mam nic na koncie allegro z tej zapłaty payu
@gajesiu96 poprawny numer zamówienia podałeś moderatorce @N_Nitka28 ?
@N_Nitka28 coś tu nie tak chyba jest 🤔
@gajesiu96 jeśli nie widzisz tych pieniędzy na koncie, skontaktuj się z nami proszę przez formularz.
Zgodnie z tym artykułem, na Allegro Lokalnie są dostępne następujące metody płatności i dostawy:
-przesyłka kurierska – przedpłata
-przesyłka kurierska – pobranie
-list polecony
-paczka pocztowa
-odbiór w punkcie – przedpłata
-odbiór osobisty – przedpłata
-odbiór osobisty – płatność przy odbiorze
-dostawa przez sprzedającego – przedpłata
-przesyłka elektroniczna (e-maill) – przedpłata.
W tym przypadku jak rozumiem, klient wybrał metodę dostawy i płatności odbiór osobisty przedpłata.
Jeżeli PayU to pieniądze powinny być na twoim koncie Allegro Finanse. Nie szukaj na koncie bankowym. Przeniesienie kasy na twój bank jeszcze trochę potrwa.
Właśnie nie mam na koncie allegro, a zazwyczaj od razu miałem. Nie mam nic do zlecenia wypłaty