anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Twoja oferta była wystawiona w nieprawidłowej kategorii... słucham ???

big-apple0
#8 Zapaleniec#

Witam,

Pytanie mam do Allegro dlaczego została usunięta oferta na Grawerkę (podobno z powodu błędnej kategorii) a z tego co mi wiadomo allegro automatycznie z parametryzacji samo dopasowuje kategorię do wystawionego przedmiotu....

Oferta została usunięta przez administratora, moim zdaniem nie z Naszej winy więc proszę o przywrócenie oferty i usunięcie upomnienia.

Proszę o ustosunkowanie się do tego zgłoszenia   

1a.jpg2a.jpg

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@big-apple0 konsultuję tę sprawę z odpowiednim zespołem. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

big-apple0
#8 Zapaleniec#

Dobrze czekam @N_Nitka28 

oznacz moderatorów

big-apple0
#8 Zapaleniec#

Witam i jak wygląda sytuacja? @N_Nitka28 

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

@big-apple0 Sprawa jest jeszcze w trakcie konsultacji, wrócę do Ciebie jak tylko otrzymamy odpowiedź 🙂

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

Otrzymaliśmy odpowiedź @big-apple0, że Twój produkt powinien być wystawiony w kategorii:
Allegro -> Firma i usługi -> Biuro i Reklama -> Artykuły piśmiennicze -> Pozostałe

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

Monika__L
#17 Koryfeusz#

A dla pozostałych bach- prowizja dużo wyzsza

tak czy nie?

oznacz moderatorów

big-apple0
#8 Zapaleniec#

Halo Halo czytał Pan posta pierwszego ze zrozumieniem czy na odczepnego ?! Wyraźnie napisałem, że ALLEGRO samo dopasowuje kategorię wystawianego przedmiotu a nie JA OSOBIŚCIE sobie wybrałem kategorię, więc nie jest to MOJA wina tylko jest to błąd po WASZEJ stronie. 
Jeśli będzie przywrócona oferta do sprzedaży i usunięte ostrzeżenie to poprawię jak będzie trzeba kategorię.

Poza tym to nie jest artykuł do pisania a do grawerowania!  @matt_rose 

oznacz moderatorów

ART_FOTO
#14 Krzewiciel#

@big-apple0 No cóż, wszystko dzieje się przez bubel zwany "katalogiem".Kiedyś jak nie było katalogu, wszyscy wszystko sprzedawali i wszyscy wszystko mogli kupić, a przede wszystkim znaleźć poprzez wyszukiwarkę Allegro.Dzisiaj to graniczy z cudem.

oznacz moderatorów