Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Pytanie mam do Allegro dlaczego została usunięta oferta na Grawerkę (podobno z powodu błędnej kategorii) a z tego co mi wiadomo allegro automatycznie z parametryzacji samo dopasowuje kategorię do wystawionego przedmiotu....
Oferta została usunięta przez administratora, moim zdaniem nie z Naszej winy więc proszę o przywrócenie oferty i usunięcie upomnienia.
Proszę o ustosunkowanie się do tego zgłoszenia
@big-apple0 konsultuję tę sprawę z odpowiednim zespołem.
Dobrze czekam @N_Nitka28
Witam i jak wygląda sytuacja? @N_Nitka28
@big-apple0 Sprawa jest jeszcze w trakcie konsultacji, wrócę do Ciebie jak tylko otrzymamy odpowiedź 🙂
Otrzymaliśmy odpowiedź @big-apple0, że Twój produkt powinien być wystawiony w kategorii:
Allegro -> Firma i usługi -> Biuro i Reklama -> Artykuły piśmiennicze -> Pozostałe
A dla pozostałych bach- prowizja dużo wyzsza
tak czy nie?
Halo Halo czytał Pan posta pierwszego ze zrozumieniem czy na odczepnego ?! Wyraźnie napisałem, że ALLEGRO samo dopasowuje kategorię wystawianego przedmiotu a nie JA OSOBIŚCIE sobie wybrałem kategorię, więc nie jest to MOJA wina tylko jest to błąd po WASZEJ stronie.
Jeśli będzie przywrócona oferta do sprzedaży i usunięte ostrzeżenie to poprawię jak będzie trzeba kategorię.
Poza tym to nie jest artykuł do pisania a do grawerowania! @matt_rose
@big-apple0 No cóż, wszystko dzieje się przez bubel zwany "katalogiem".Kiedyś jak nie było katalogu, wszyscy wszystko sprzedawali i wszyscy wszystko mogli kupić, a przede wszystkim znaleźć poprzez wyszukiwarkę Allegro.Dzisiaj to graniczy z cudem.