Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ustawiłem kuriera DPD Allegro i policzyliście mi za przesyłki za które nie dostałem pieniędzy od kupującego.
Dlaczego tak się stało ?
Zaczytałem etykiety do wysyłki z platformy DPD w zakłądce import z allegro i zmieściłem się w 5 paczkach.
@AutoRythmParts napisz coś więcej, zakup smart ? 5 paczek do jednego zamówienia ?
Tak, zakup smart wygenerowało 25 możliwych paczek, ja wysłałem 5 paczek do jednego zamówienia.
@AutoRythmParts Jak smart jak policzyło Ci 11,99 za 6 paczek
to chyba była zwykła przesyłka Allegro Kurier DPD
Widzę że policzyło 6 x 11,99
@AutoRythmParts sprawdź czy poprawnie zassało maila bo to podstawa rozliczenia, powinieneś mieć na rachunku teraz w promocji 1,99 zł doliczone a nie 11,99 zł 🙂
Robiłem to przez import zamówień allegro przez DPD, więc powinno być wszystko ok.
Gdzie mogę zgłosić reklamację na allegro?
Reklamację możesz złożyć na dwa sposoby:
Po prostu wybierz dogodny dla Ciebie sposób i prześlij niezbędne informacje oraz dokumenty.
Do kiedy możesz złożyć reklamację
Reklamację złóż w możliwie jak najkrótszym terminie po zdarzeniu i skompletowaniu wszystkich dokumentów. Terminy składania reklamacji są uzależnione od rodzaju usługi. Szczegółowe informacje na ten temat znajdziesz w odpowiednim regulaminie na stronie DPD.
Kiedy otrzymasz odpowiedź na reklamację
Odpowiedź otrzymasz w ciągu 30 dni od dnia złożenia kompletnej reklamacji u przewoźnika.