Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam zauważyłem ze doliczane mi są opłaty w ramach Usługi Allegro Smart Kurier DPD gdzie nie generuje etykiety z allegro tylko z zewnętrznej umowy DPD, proszę o wyjaśnienie sytuacji
@markamtech eksportując dane kupującego (adres email) płatnikiem staje się allegro stałe zlecenie odbiory też nie działa w tym przypadku. Musisz przekazywać 4 i więcej paczek z jednego konta aby opłata za podjazd nie była liczona
nie nalicza za podjazd tylko za smarta, np 5,79 x 10 paczek (Allegro Kurier DPD; Order value = 57.90 PLN - w ramach Uslugi Allegro Smart) tak samo jak ktoś zamawia bez smarta za 14,99, to mi to ściąga mimo ze paczka wysłana na mojej umowie czyli place 14,99 allegro + 7.99 własny, (dublują się)
@markamtech dziwne, że dolicza ci do rachunku w dpd. my nadajemy przez dpdonline i nam nic nie dolicza jak paczki są allegro kurier dpd do rachunku w dpd
@markamtech zweryfikuję temat i wrócę z odpowiedzią.
Wałkowane od dawna i nigdy tego nie poprawią. Kolejne "przypadkowe" chwytanie złotówek. Sprawa jest banalna. Podałeś cały mail klienta. Gdy jest użyty taki mail to Allegro zawsze dolicza opłatę nie ważne, że zapłaciłeś za paczkę gdzie indziej. Możesz się od każdej odwoływać albo sądzić.
Możesz też z maila wyciąć wszystko od + do małpy.
vtodrlt6gw+3988Xd801@allegromail.pl
vtodrlt6gw@allegromail.pl - w tej postaci wiadomości dojdą i opłat nie naliczy. Jednak uwaga takie paczki nie zostaną uwzględnione w statystykach!!!!