Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Niestety nie.
A gdy kupię smarta to wyświetli się przy moich ogłoszeniach (sprzedający) możliwość zamawiania ze smartem? Czy jakoś to trzeba będzie aktywować?
@Jankomuzykantt Wysyłam Ci artykuł o udostępnianiu Smarta! w ofertach na Allegro Lokalnie. (wraz z odnośnikami do stron)
Witam.
Jeśli sprzedawca ma wykupiony smart, to na ALLEGRO LOKALNIE jego oferty będą oznaczone smart, o ile udostępni wysyłkę do paczkomatów.
Co kwartał przysługuje 6 darmowych wysyłek, ale tylko dla form wysyłki:
a) Allegro One Box
b) Allegro Paczkomaty InPost
a wszystkie pozostałe opcje są płatne. Allegro regularnie z różnych powodów "promocyjnych" dorzuca do puli kilka darmowych przesyłek smart na kwartał, a po wykorzystaniu puli darmowej można wykupić przesyłki smart w cenie coś kolo 5 złotych za sztukę.
W przypadku ALLEGRO LOKALNIE NIE MA DARMOWYCH ZWROTÓW SMART, bez względu na przyczynę zwrotu.
Jak dla mnie to warto!
Pozdrawiam. Marek.
@MOJEGRATY5 Nie wszystko napisałeś, możesz mieć bez limitu dostawy Smart pod warunkiem:
Regularnie sprzedajesz na Allegro Lokalnie i chcesz, żeby Twoje ogłoszenia zawsze miały oznaczenie “SMART!”?
Aktywuj usługę "Sprzedawaj ze Smart! bez limitu”!
Po sprzedaży z dostawą Smart! dopłacisz 4,99 zł, jeśli cena sprzedanego przedmiotu wynosiła min. 45 zł.
Witam.
Ależ właśnie to napisałem (zacytuję samego siebie):
"... a po wykorzystaniu puli darmowej można wykupić przesyłki smart w cenie coś kolo 5 złotych za sztukę.".
Co prawda nie byłem tak precyzyjny jak Ty, bo podałem cenę coś koło 5 złotych a nie 4,99 i nie podałem nazwy usługi "Sprzedawaj ze Smart bez limitu", ale jednak...
W każdym razie dziękuję za doprecyzowanie.
Pozdrawiam. Marek.