anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Witam czy jak sprzedaje i nie mam wykupionego smarta to kupujący lokalnie mogą kupować smart?

Jankomuzykantt
#1 Nowicjusz#

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

vonNogay
#17 Koryfeusz#

Niestety nie.

oznacz moderatorów

Jankomuzykantt
#1 Nowicjusz#

A gdy kupię smarta to wyświetli się przy moich ogłoszeniach (sprzedający) możliwość zamawiania ze smartem? Czy jakoś to trzeba będzie aktywować? 

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Jankomuzykantt Wysyłam Ci artykuł o udostępnianiu Smarta! w ofertach na Allegro Lokalnie. (wraz z odnośnikami do stron) 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

MOJEGRATY5
#10 Popularyzator#

Witam.

Jeśli sprzedawca ma wykupiony smart, to na ALLEGRO LOKALNIE jego oferty będą oznaczone smart, o ile udostępni wysyłkę do paczkomatów.

Co kwartał przysługuje 6 darmowych wysyłek, ale tylko dla form wysyłki:

a) Allegro One Box

b) Allegro Paczkomaty InPost

a wszystkie pozostałe opcje są płatne. Allegro regularnie z różnych powodów "promocyjnych" dorzuca do puli kilka darmowych przesyłek smart na kwartał, a po wykorzystaniu puli darmowej można wykupić przesyłki smart w cenie coś kolo 5 złotych za sztukę.

W przypadku ALLEGRO LOKALNIE NIE MA DARMOWYCH ZWROTÓW SMART, bez względu na przyczynę zwrotu.

Jak dla mnie to warto!

Pozdrawiam. Marek.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@MOJEGRATY5 Nie wszystko napisałeś, możesz mieć bez limitu dostawy Smart pod warunkiem:

Sprzedawaj ze Smart! bez limitu

Regularnie sprzedajesz na Allegro Lokalnie i chcesz, żeby Twoje ogłoszenia zawsze miały oznaczenie “SMART!”?
Aktywuj usługę "Sprzedawaj ze Smart! bez limitu”! 

Po sprzedaży z dostawą Smart! dopłacisz 4,99 zł, jeśli cena sprzedanego przedmiotu wynosiła min. 45 zł.

oznacz moderatorów

MOJEGRATY5
#10 Popularyzator#

Witam.

@LEW433 

Ależ właśnie to napisałem (zacytuję samego siebie):

"... a po wykorzystaniu puli darmowej można wykupić przesyłki smart w cenie coś kolo 5 złotych za sztukę.".

Co prawda nie byłem tak precyzyjny jak Ty, bo podałem cenę coś koło 5 złotych a nie 4,99 i nie podałem nazwy usługi "Sprzedawaj ze Smart bez limitu", ale jednak...

W każdym razie dziękuję za doprecyzowanie.

Pozdrawiam. Marek.

oznacz moderatorów