anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wyłączono mi przesyłki Smart

taniosklep-pl
#7 Wielbiciel#

Witam. Dzisiaj wszedłem na allegro i wyłączone mam wysyłki w allegro Smart. Wszystkie warunki mam spełnione a nie wiem dlaczego mi wyłączono tą opcję. Ktoś mi pomoże czemu tak się stało?

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@taniosklep-pl w Twoich ofertach nie ma co najmniej dwóch z metod dostawy Allegro Smart! - z 2 różnych grup (w tym minimum jedną, za którą kupujący płacą z góry). Najwyraźniej nie udostępniałeś numerów przesyłek dla co najmniej 50% wszystkich zamówień w deklarowanym czasie i dlatego Smart! nie jest już dostępny w Twoich ofertach.
Przy okazji dodam, że koszt dostawy Allegro Paczkomat InPost to 10,95 zł, a nie 9,99 zł jak masz w cenniku. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

VivaBeautyShop
#9 Pomysłodawca#

Dzień dobry. Widzimy, że płacąc za zamówienie, klient płaci za dostawę InPost Paczkomat. Środki te pochodzą do platformy Allegro, my w zakładce Menedżer Allegro na stronie imposta płacimy z konta bankowego firmowego. W jaki sposób zwracamy te środki, które zapłaciliśmy za wysyłkę?

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@taniosklep-pl Środki wpłacone na poczet wysyłki trafiają na Twoje konto Allegro Finanse i wypłacasz je razem z pieniędzmi, które klient wpłacił za towar. 

oznacz moderatorów