anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wysyłka Allegro Czechy - Podpaczki

GardenFlora
#7 Wielbiciel#
Dzień dobry, prowadzimy sprzedaż na Czechy i do obsługi zamówien używamy Baselinkera i przy tworzeniu podpaczki na Allegro International Kurier Czechy, Inpost wyskakuje nam błąd: 

(SHIPMENT_VALIDATION_ERROR items) (#NP5).

Baselinker twierdzi, że to błąd po stronie Allegro, nie chcą nam się tworzyć podpaczki i musimy klikać wszystko ręcznie. Limit znaków w opisie zawartości nie pomógł nam w tej sytuacji.

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

GardenFlora
#7 Wielbiciel#

Błąd wyświetla się następująco:

(SHIPMENT_VALIDATION_ERROR items) (#NP5)(SHIPMENT_VALIDATION_ERROR items) (#NP5)

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @GardenFlora. Czy w Wysyłam z Allegro również pojawia się komunikat błędu? 
Jeśli tak, to podeślij zrzut ekranu z tym komunikatem (zakryj dane klienta) i podaj numer zamówienia.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

GardenFlora
#7 Wielbiciel#

Numer zamówienia to: 3d2aade0-abcc-11ef-8d00-77b2b5296cbb. 

Od strony Allegro przez Wysyłam z Allegro wszystko działa poprawnie, dlatego też od razu udaliśmy się do rozmowy z Baselinkerem, ale oni twierdzą, że do wina po stronie platformy, więc już nie wiemy co mamy robić.

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@GardenFlora 

A ja mam takie pytanie. Czy próbujecie to wysłać z BL jako Wysyłam z Allegro czy chcecie łączyć się jakimś shipx bezpośrednio z Inpost?

oznacz moderatorów

GardenFlora
#7 Wielbiciel#

Chcemy to wysłać przez wysyłam Allegro (integracje mamy w Baselinkerze), wybieramy pole "Allegro.plSCREEN_BASELINKER.png

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@GardenFlora 

Ja screena nie widzę. Musi go zatwierdzić moderacja. Jeżeli jednak BL pobrał transakcje i chcecie generować to przez (WzA API) to wg mnie jest to kręcenie się tylko wewnątrz Allegro.

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@GardenFlora, niestety nie będę w stanie pomóc w kwestii komunikatu błędu w Baselinkerze. W tej sprawie skontaktuj się bezpośrednio z pomocą techniczną narzędzia. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów