Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej. Mam pytanie odnośnie DPD Smart.
ktoś jest w stanie mi powiedzieć jak wysyłać przez to paczki w dropie, nie mam umowy z dpd a niby mogę poprzez allegro i z nimi się rozliczać za tę wysyłkę, jednak jak chcę tak nadać paczkę to prosi mnie o wymiary i wagę paczki a przecież nie ja ją będę pakować wiec nie wiem.
Jak nie wiesz to jak chcesz spełniać warunki Smarta.
Może to dobry moment aby zastanowić się czy drop to dobre rozwiązanie.
ale chyba wiesz co sprzedałeś i możesz oszacować orientacyjną wielkość i wagę paczki.
To były bardzo pomocne odpowiedzi. Wszystkim dziękuję za pomoc
Jeśli hurtownia jest rzeczywiście hurtownią, z normalnymi ludźmi, to po prostu przed wygenerowaniem etykiety skontaktuj się i poproś o wymiary paczki. Niestety doświadczenie pokazuje, że spora część dropów to po prostu 'wysyłkownie' paczek, często tanich, marnej jakości produktów, które zalegają u chińczyka i są sprowadzane masowo za ułamek ceny. Dokładnie zapoznaj się z ofertą, skontaktuj się z hurtownią, pogadaj... Zobaczysz jakie jest podejście. No i zwroty - czy taka hurtownia je przyjmie w razie czego. Wiem, że wszyscy naganiacze YT promują drop, ale o wielu rzeczach nie mówią. Jak za kilka tygodni zostaniesz ze zwrotami od sasa do lasa na kilka tysięcy, to wtedy się przekonasz na czym ten biznes się kręci - oby Cię to nie spotkało 🙂
@Lagertis a w specyfikacji produktu nie masz podanych parametrów np. wymiarów i wagi?