Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak uzsykać zwrot za niewykorzystaną etykietę z allegro inpost paczkomaty. Dodam, że 10,95pln nie zostało jeszcze pobrane z konta. Może głupie pytanie ale proszę wybaczyć - każdy kiedyś zaczynał 😉 Inpost nakazł mi kontakt z allegro, to uczyniłem ale na razie odpowiedzi brak.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Chyba pisałam do InPost. Tam były gotowe formularze do wypełnienia na niewykorzystaną etykietę. Szczegółów nie pamiętam .
@wotowcy_pl Cześć. 🙂 Jeśli już do nas napisałeś przez formularz kontaktowy, to poczekaj proszę na odpowiedź. Jeśli pojawiłyby się jakieś wątpliwości, to zaznacz, że InPost skierował Cię właśnie do Allegro.
Pani Olu,
niejednokrotnie już zdarzyły mi się nie odpowiedziane maile do allegro. I to nie jakieś pojedyncze sprawy, myślę, że na około 30% zapytań i próśb dostałem tylko automatyczną odpowiedź. Tu można dużo szybciej otrzymać odpowiedź stąd kieruję ją również na forum pomocy.
Pozdrawiam
@wotowcy_pl Konsultanci udzielają odpowiedzi na każdą wiadomość, zatem jeśli kiedykolwiek sytuacja wyglądałaby inaczej, to proszę o konkretny numer korespondencji.
Informacyjnie: Twój numer korespondencji w sprawie niewykorzystanej etykiety to 36808776
Na Gadane nie zajmujemy się reklamacjami, dlatego musisz poczekać na odpowiedź.