Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupujący zamówił dwa produkty zwrócił jeden produkt , płacił za przesyłkę 9,99 czyli nasza najtańszą opcje wysyłki czy mam obowiązek zwrócić mu koszt przesyłki czyli 9,99?
Jeśli oba były w 1 paczce tzn że i tak poniósłby ten koszt więc nic nie zwracasz. Gdyby były w 2 osobnych paczkach i naliczono mu 2x opłate za wysylkę to 1x zwracasz najtańszą wysyłkę z oferty nie smart i nie odbiór osobisty
tylko że allegro kilka tygodni temu w takim samym przypadku ale na naszym drugim koncie allegro uznało że klient ma racje i powinnam jej zwrócić i przyznali jej 10 monet wysyłam ich wiadomość :
Przyznałam na konto kupującego today_try_me 10 monet, które może wykorzystać podczas kolejnych zakupów w naszym serwisie. W przylądku odstąpienia od umowy zakupu sprzedający YouStyle_ jest zobowiązany do zwrotu kosztu za zwrócony towar oraz kosztu najtańszej opcji przesyłki, tj. 9,99 zł nawet, jeśli to był częściowy zwrot.
Nic podobnego , jeśli klient zostawia u siebie część zakupu nie zwracasz kosztów przesyłki , jest wyjątek w przypadku , gdy koszt przesyłki zwracanego przedmiotu wpłynął na całkowity jej koszt ,wówczas zwracasz różnicę .
@Classy24 Różnie bzdury piszą pseudodoradcy, którzy nie mają pojęcia o temacie, w którym się wypowiadają.
@Classy24 Jeśli zamówienie było wysyłane w jednej paczce, to nie zwraca się kosztu najtańszej dostawy przy częściowym zwrocie.