Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy znacie już nową metodę płatności - Allegro Pay?
Dzięki Allegro Pay możecie zrobić zakupy dzisiaj, a zapłacić za nie kiedy będzie Wam wygodnie - macie kilka opcji spłaty do wyboru. Spłatami zarządzacie sami, a my pamiętamy o nich za Was i przypominamy, gdy zbliża się termin.
Poznajcie Allegro Pay bliżej i zadajcie pytania dotyczące tej metody płatności naszej Ekspertce Monice Sokalskiej.
@monika_sokalska w Allegro zajmuje się rozwojem oferty finansowania zakupów dla klientów indywidualnych.
Dziękujemy za wszystkie pytania! Poniżej znajdziecie zapis sesji dotyczącej Allegro Pay.
@Client:56260315 kwestię monet konsultuję, mam potwierdzenie, że promocja zakończyła się zgodnie z regulaminem 11.04. Natomiast widzę, że odebrałeś 10 monet bardzo mnie to cieszy, dowiaduję się w związku z jaką promocją zostały przyznane i gdy tylko otrzymam odpowiedź, wrócę z nią tutaj.
@Client:56260315 wracam z odpowiedzią, obecnie nie ma promocji za aktywację Allegro Pay, a 10 monet otrzymałeś w ramach dobrej relacji od Doradcy.
@Client:56260315 tak, dokładnie. Odsetki naliczane są do dnia faktycznej spłaty - jeżeli zakup zostanie całkowicie spłacony wcześniej niż określa to harmonogram również faktycznie naliczone koszty będą niższe niż te zawarte w umowie.
Jeżeli nie mam historii w BIKu to nie będę mógł skorzystać z Allegro Pay? Robię dużo zakupów na Allegro i mam konto od kilku lat.
@KrzepkiRadek brak historii kredytowej w BIK nie oznacza automatycznego braku dostępu do usługi Allegro Pay. Decyzję o przyznaniu środków podejmujemy indywidualnie bazując m.in. na danych z baz zewnętrznych ale również na historii transakcji w ramach Allegro. Zapraszamy do wypełnienia wniosku 🙂
Mam już teraz w opcjach "zapłać później" - 30 dni na spłatę, potem mogę spłacić dług za jakąś tam opłatą. Korzystałem też z "Raty od nowa" z BNP Paribas - raty 0% nawet na 20 miesięcy. To AllegroPay ma zastąpić te instrumenty czy jakoś je skonsolidować?
@henio9998 Allegro Pay to stosunkowo nowa opcja płatności na Allegro - szybka, bezpieczna i wygodna, włączona bardzo mocno w ekosystem serwisu.
W ramach Allegro udostępniamy różne metody płatności, w tym sposoby finansowania zakupów, nieustanne badamy je też pod kątem zadowolenia klientów czy konwersji procesów. Każdy klient może wybrać tą metodę, która najlepiej odpowiada na jego potrzeby.
Jeśli mój wniosek został odrzucony, bo “za mało o mnie wiecie” to czy otrzymam powiadomienie, kiedy będę już mógł aktywować Allegro Pay? Czy mam co jakiś czas próbować?
@MickeyFinn tak, poinformujemy Cię o możliwości ponownego wnioskowania.