Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zgodnie z zapowiedziami 8 marca wyłączyliśmy Menedżera Sprzedaży. Funkcje, z których korzystaliście w ramach tego narzędzia znajdziecie w zakładkach Mojego Allegro.
Mieliście już okazję przetestować ich funkcjonalność, być może macie pytania lub sugestie dotyczące Mojego Allegro.
Dziękujęmy za Wasze pytania i dziękujemy @lukasz_korek za wszystkie odpowiedzi. Poniżej znajdziecie zapis sesji dotyczącej Mojego Allegro.
W Zamówieniach nie planujemy dodania takiej funkcjonalności. Sugestię rozważymy jednak pod kątem narzędzia Wysyłam z Allegro.
Jak długo w Moim Allegro będą dostępne zamówienia Kupujących? Czy powstanie archiwum zamówień? Gdyby teraz ktoś chciał reklamować towar np. sprzed roku to gdzie znajdę to zamówienie?
Transakcje w zakładce Zamówienia są dostępne przez 6 miesięcy. Dzięki za sugestię, aby ten czas wydłużyć. Przeanalizujemy to i rozważymy zmianę.
Witam, właśnie mam email z roszczeniami do zakupu z 23.08, ktory nawet nie wiem czy miał miejsce, dodatkowo w zeszłym tygodniu dostaliśmy email, że zakupione towary z kwietnia 2020 nie zostały dostarczone i Pani chce by towar dostarczyć lub zwrócić pieniążki, nie mamy podstawowych informacji w tym przypadku, a sprawa wydaje się dziwna, minął rok. Jeżeli my dajemy 36 miesięcy gwarancji to powinna być możliwość sprawdzenia karty transakcyjnej, widzielibyśmy ile przesyłek poszło itd, dziękuję pozdrawiam
Rozumiem, w drugiej połowie roku postaramy się wydłużyć ten okres 6 miesięcy.
Czy aplikacja sprzedażowa będzie w przyszłości miała takie same funkcje jak Moje Allegro? Jest szansa, że bez komputera będę mógł zarządzać sprzedażą?
Osobiście nie zajmuję tematem aplikacji sprzedażowej, dlatego aby nie popełnić błędu, dopytam osób zajmujących się aplikacją i wrócę z odpowiedzią 🙂
Wracam z obiecaną informacją. Nie mamy takich planów, aby 1:1 przenosić opcje Mojego Allegro do aplikacji sprzedażowej.
Jeszcze jedna kwestia mi się przypomniała - czy dałoby się dołożyć do zakładki Moje oferty (https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/moje-oferty) sortowanie po sygnaturze? Nie jest to chyba trudna zmiana, a w sytuacji gdy sygnatura dobrze koduje produkt (np. u nas to znormalizowany ciąg znaków [seria][linia][typ][kolor][pojemność]) idealnie by się sprawdzało?
Dziękuję za sugestię, przeanalizujemy ją.