Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, Sprzedałem przedmiot na allegro lokalnie, W opcji dostawy udostępniłem opcję wysyłka za pobraniem. Kupujący wybrał tę opcję. Jednak adres wysyłki budzi mój niepokój... Co zrobić w tej sytuacji... Kupującym jest osoba, która w adresie do wysyłki podała nazwę szpitala, podała konkretny oddział (psychiatryczny) oraz piętro, gdzie ma dotrzeć paczka. Wysyłać ? Czy nie ? , Da się to anulować ??
Tworki czy Choroszcz?
@Adrian_GTW a może to lekarz, nie raz wysyłam do szpitali paczki z podaniem oddziałów i docierają, zadzwoń i potwierdź będziesz pewniejszy 🙂
Szpital św. Józefa w Toruniu
O tej porze nie będę już dzwonił. Po prostu mu napiszę... i poczekam na odpowiedź...
Torón to rydzyk.😍 a czy oni klasyfikują się jeszcze pod szpital?
Rozumiem wątpliwości, ale na czym one bazują? Prawdopodobieństwo nie odebrania paczki pobraniowej takie samo jak przy innych klientach. Może to lekarz lub pielęgniarka, a może pacjent, który coś potrzebuje, a nie ma mu kto przynieść?
Wiem, Skontaktowałem się z kupującym. Potwierdził zamówienie, być może moje obawy okażą się bezzasadne.
Adres jak każdy inny, choroba psychiczna w większości przypadków nie wiąże się z niepoczytalnością 🙂
Moje obawy jednak okazały się zasadne... Kupujący w wiadomości na allegro lokalnie odpisał, że anuluje zakup. Czy mogę odzyskać opłatę za obsługę transakcji , która z winy Kupującego nie doszła do skutku?? to prawie 40 zł...
@Adrian_GTW Tak odzyskasz, masz dowód >rezygnacje. Napisz tu o zwrot: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1b69d4ac-dd8e-4631-b724-47d66829753d&subjectId=71d604cc-a...
Ok, Napisałem wiadomość i załączyłem screeny. Dzięki