anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro bawi sie ze sprzedajacymi po zablokowaniu konta .

zuziapietrzak
#7 Wielbiciel

Allegro najpierw zablokowalo mi konto przez obrazliwe wiadomosci do sprzedającego który wysłał mi inny produkt niz w opisie chodzi o kola do auta gdzie jasno napisał że pasują do mojego auta ,a miały inny rozstaw srub . Dodam ,że do mojego auta zawsze był jeden rozmiar .Alkegro blokuje mi konto za wulgarne obrazliwe wiadomosci do sprzedawcy ,który nie chciał zwrócić pieniędzy za zły produkt. Później owe Alkegro wysyła mi wiadomość po dłuższej korespondencji gdzieś po tygodniu od blokady ,że odblokuje mi konto ,jesli nie będę więcej używał niecenzuralnych u obrazliwych słów. Napisałem wcześniej kilka dni do sprzedającego którego przeprosiłem i dogadałem się z nim w kwestii zwrotu . Allegro przeprosiłem za zachowanie .  Napisałem do Allegro ,że więcej się to nie powtórzy i bardzo mi przykro z tego powodu I wyjaśniłem, że sprzedawca kilka dni wcześniej został przeproszony usunolem mu negatyw . Po wysłaniu wiadomosci do Allegro pisze mi ,ze nie odblokują mi konta ,które zostało zablokowane na stale . Czemu to wszystko służy.  Ktoś tam w ogóle pracuje . To są jakieś kpiny .

Screenshot_20251127_174648_Gmail.jpg

Screenshot_20251127_174655_Gmail.jpg

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Halfrunt
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

🤔

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@zuziapietrzak  to chyba pierwszy przypadek, kiedy za przeklinanie ktoś dostaje dożywotniego bana🤔

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka Allegro Gadane

@zuziapietrzak w sprawie blokady pisz proszę w korespondencji 56089348. Na forum nie mamy możliwości pomocy w tym temacie.

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Syrena_zT  ale oni napisali 

KOGIEL_T_0-1764271501769.png

oznacz moderatorów

Syrena_zT

@KOGIEL_T  🙄