anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro Lokalne

Ksatrya
#8 Zapaleniec#

Chciałbym wyrazić swoje rozczarowanie związane z funkcjonowaniem Allegro Lokalnie. Mimo upływu lat, nie zauważyłem pozytywnych zmian, które ułatwiłyby korzystanie z tego systemu. Z przykrością stwierdzam, że zamiast dbać o potrzeby klientów, platforma staje się coraz bardziej skomplikowana i mało intuicyjna.

Wystawiając swój produkt na Allegro Lokalnie, spodziewałem się, że będzie on widoczny także na głównym Allegro. Niestety, tak się nie stało. W efekcie mój produkt jest dostępny jedynie dla ograniczonej grupy osób, co znacząco zmniejsza szanse na jego sprzedaż.

Zastanawiam się, dlaczego wprowadzili Państwo tak skomplikowane rozwiązania, które utrudniają użytkowanie platformy. Proszę o informację, jak mam postąpić w tej sytuacji, aby mój produkt był widoczny dla szerszego grona potencjalnych kupujących.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

kostas11
#21 Demiurg#

@Ksatrya zawsze możesz wystawić na Allegro z prowizją 15 % coś za coś 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Ksatrya
#8 Zapaleniec#

czyli nie ma byc dobrze dla klientów tylko trzeba sie podporzadkowac systemowi .....myslałem ze mamy inny system wartosci ..... niestety nie widze aby uwagi klienta były brane pod uwage ...smutne

oznacz moderatorów

milka1234567890
#18 Luminarz#

My także jesteśmy rozczarowani.

oznacz moderatorów