Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Na allegro lokalnie kupujący nie wiedzą, że mogą kupić kilka przedmiotów od jednego sprzedającego. Ja o tym wiem, wy wiecie, ale ludzie którzy kupują nie wiedzą że tak się da.
Wszystko przez błąd allegro lokalnie.
Zamiast "dodaj do koszyka" kupujący widzą opcję "kup" i od razu przechodzą do płatności, jednocześnie nie zwracając uwagi na przedmioty u sprzedawcy.
Proszę o zmianę opcji kupowania w allegro lokalnie na "dodaj do koszyka" tak jak to jest na allegro.
.
W górnym Panelu masz opcje "Zgłoś swój pomysł!" przez tą funkcje możesz zaproponować taką zmianę :
https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zg%C5%82o%C5%9B-sw%C3%B3j-pomys%C5%82/idb-p/zglos-pomysl
Nie wiedzą że mogą kupić kilka przedmiotów od jednego sprzedającego! wiedzą tylko nie można ich połączyć w jedną przesyłkę, tu jest problem systemowy.
@Basia8Przemek To z "Akademii Pana Kleksa" > Wy nie wiecie, a ja wiem ..... (jak rozmawiać trzeba z psem)
@Basia8Przemek Nie kombinuj, działasz na szkodę Allegro.
Allegro nalicza sobie prowizję od kosztu przesyłek więc logicznym jest żeby paczek było jak najwiecej i były najdroższe.
Gdyby chodziło o wygodę klientów to już dawno by to ułatwiono.
@br. na allegro lokalnie nie ma prowizji od kosztu wysyłki.
@vonNogay To poważne niedopatrzenie ze strony Allegro, pewnie wkrótce naprawią błąd.
@br. jeśli chodzi o sprzedaż prywatną to jest jakaś tam konkurencja - przynajmniej 2 serwisy z dużą liczbą użytkowników, na O i V. W związku z tym z prywatnych sprzedawców nie mogą wyciskać ile się da, dlatego prowizje na lokalnie nie są wysokie. Firmy natomiast nie mają gdzie pójść, tylko własny sklep internetowy.