Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Wystawiłem aukcję w allegro lokalnie z opcją paczkomatu za 8,99, jednak przy próbie wygenerowania potwierdzenia nadania, ciągle prosi o adres nadawcy (czyli mój), jednak żaden format nie działa, w polu ul. mam wartość null. W jaki sposób mam nadać paczkę?
@nokitelpl Kiedy wystawiłeś aukcję? Być może działa to tak, że od 4 grudnia nadasz InPostem to, co zostało wystawione od 4 grudnia.
@nokitelpl Ten problem był już poruszany, brak konkretnej odpowiedzi. Nie działa bo zamówienie wcześniejsze niż weszło w życie albo problemy w Allegro.
@nokitelpl a podajesz maila alegrowego fjshfhwefhlejs@allegromail.pl
Gdy wystawiłem nie było opcji wysyłki do paczkomatu, zmieniłem opcję dostawy w trakcie trwania aukcji, dane mam pobrane nie wiem skąd, na allegro mam wszystko ok, natomiast tutaj ul. null.
Adres email widzę normalny, zarówno swój jak i odbiorcy, nie mam tego allegrowego, który skłąda sięz przypadkowych znaków.
@nokitelpl może być problem że edytowałeś a nie wystawiłeś po nowemu po 4 grudnia ?
Przesyłkę do Paczkomatu InPost nadasz znacznie łatwiej – wszystko zrobisz na swoim koncie Allegro Lokalnie bez przechodzenia na stronę InPost! Wystarczy, że podczas wystawiania przedmiotu na Allegro Lokalnie:
Gdy Twój klient wybierze tę metodę dostawy, w zakładce Zamówienia od kupujących wygenerujesz etykietę nadawczą, którą następnie nakleisz na paczkę. Wyślesz ją z dowolnego Paczkomatu InPost.
Opłatę za przesyłkę doliczymy do Twoich rozliczeń na koncie Allegro.
Super, tylko co mi po tym, że skoro kupujący kupił, wpłacił dziś pieniądze, więc co mam teraz zrobić. Skoro coś nie działa to chyba programiści są w stanie zablokować dostęp do pewnych opcji po dacie wystawienia aukcji, skoro ma działać od 4.12 to niech działa.
Zakup został dokonany przez allegro lokalne, a nie przez allegro, nie mam tej aukcji w zamówieniach na koncie allegro.
@nokitelpl Teraz nadaj tradycyjnie, trochę drożej i dopłać te 2-3 złote, albo poproś o dopłatę kupującego. Na Allegro takie wpadki to żadna nowość.
I za to programista dostaje kilka tys. złotych/msc, brawo allegro.