Dzień dobry,
15 stycznia sprzedałem przedmiot na Allegro Lokalnie. Ku mojemu zdziwieniu, pomimo trwającej promocji, naliczono mi prowizję za sprzedaż. Sprawdziłem regulamin i mój przedmiot nie należy do kategorii wykluczonej z promocji.
Proszę o weryfikację sytuacji.
Z góry dziękuję.
@Syntesym dzień dobry! Poprosiłam o sprawdzenie, dlaczego opłata za obsługę transkacji została naliczona. Dam znać, gdy otrzymam odpowiedź.
Dziękuję!
Pewnie ogłoszenie zostało wystawione przed promocją.
Hmmm, to może miałoby sens. Tylko w regulaminie nie jest jasno opisane, że w tych dniach należy wystawić przedmiot. Jedynie określono termin w jakim obowiązuje ta promocja.
@Syntesym tak, potwierdzam, promocja rozpoczęła się 29 grudnia o 12:00, a Ty wystawiłeś ofertę 28 grudnia, dlatego nie zakwalifikowała się do promocji.
Zgodnie z regulaminem:
"Aby skorzystać z Promocji, Użytkownik musi spełnić łącznie następujące warunki w Okresie Trwania Promocji: a) wystawić na Allegro Lokalnie Ogłoszenie z opcją „Kup Teraz” lub Ogłoszenie z Licytacją (przez formularz wystawiania Allegro Lokalnie dostępny pod linkiem: https://allegrolokalnie.pl/o/oferty/wystaw albo przez Aplikację Mobilną Allegro Lokalnie) [...]".