Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry.
Chciałbym prosić o pomoc.
chce anulować wypłatę środków, które dostałem po sprzedaży przedmiotu.
jak mógłbym to anulować i zatrzymać? Kwota 800 zł.
@marek_witkowski1 jeśli ten numer rachunku bankowego jest już nieaktywny, bank zwróci pieniądze.
To numer do starego konta. nie używałem go kilka lat.
chcialem się zalogować, ale muszę użyć numeru telefonu, którego tez nie mam.
Nie mam tam żadnego dostępu.
Czy jest możliwość anulowania wypłaty? Kilkanascie minut minęło od wypłaty.
Nawet nie wiem do jakiego to banku był numer. Miałem dwa konta, alior i bnp. Do obydwu nie mam już dostępu.
Jest możliwość anulowania wypłaty , doradca musi przesłać zgłoszenie do operatora .
Ja miałem kilka miesięcy taka sytuacją wypłaciłem pieniądze i poprosiłem doradcę o cofnięcie wypłaty , doradca napisał do operatora wypłata została cofnięta i powróciła z powrotem
@Agent555 gdzie mogę napisać do agenta?
Jeżeli wypłata środków została wykonana (tj. przelew został wykonany), to nie ma możliwości jego anulowania. Klikając przycisk wypłać, zlecasz wypłatę środków na swój rachunek bankowy. Wypłata może być anulowana tylko pomiędzy zleceniem a realizacją wypłaty przez pośrednika płatności (czyli Przelewy24 lub PayU). Jak pośrednik wykona przelew, to nic nie da się już zrobić.
A ja tu czegoś nie rozumiem. W samym tym roku to chyba co najmniej ze 2 przymusowe weryfikacje były. Jak ktoś może mieć stare konto od kilku lat jak w tym roku przymusowo weryfikowaliście na nowo. Była weryfikacja konta, potem była chamska weryfikacja dowodu, piszę chamska bo najpierw blokowaliście, a dopiero później informowaliście co chcecie... Równi i równiejsi, jednych się 2 razy do roku sprawdza, a innych wcale?
Ja nic nigdy nie sprzedawałem.
To może dlatego. Ale ponieważ wszystkich przed wypłatą sprawdzali w tym roku to to i tak niesprawiedliwe, że Ciebie nie. Wiadomo, że masa z tak dawno temu weryfikowanych kont ma to już nieaktualne. A tak swoja drogą to już chyba z 3ci taki post, który w ostatnim czasie widzę.
Ja ma konto ponad 17 lat. Nie mialem zweryfikowanego numeru konta bankowego nigdy, kliknalem „zleć wypłatę”, to myślałem ze przejdę do procesu weryfikacji i formalności i właśnie uzupełnianie danych, a Tu? „Dziękujemy za zlecenie wypłaty” i wsio. Hajs poszedł. 😂
dokumentow tez nie podałem żadnych, ani nie weryfikowałem dowodem nigdy.