Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
kilka lat nic nie sprzedawalem a swego czasu prowadzilem na allegro swoj sklep prez kilka dobrych lat . dzis chce wystawic narty na sprzedaz i niech mi ktos k...a pomoze co mam zrobic zeby wystawic cos na alegro jak tylko klikne wystaw przedmiot to od razu przenosi mnie na alegro lokalnie a ja nie chce zadnego allegro lokalnie. da sie teraz wystawic cos na zwyklym allegro czy teraz juz mozna tylko na tym lokalnie. a moje pytanie dlatego ze jakis czas temu wystawilem buty niestety na allegro lokalnie i jak wchodze na strone allegro i szukam tych butow to nie ma ich wogole w sprzedazy!!! wiec jak tak moze byc ze wystawiam cos na allegro pod nazwa xyz a kiedy wpisuje w wyszukiwarce xyz to tego produktu wogole nie ma!!!!!! cisnienie mi tak podskoczylo ze jak tego dzisiaj nie rozwiaze to juz nigdy nie wejde na to z.....e allegro!!!
@Pawel_bond7 sam możesz zdecydować, gdzie chcesz opublikować swoją ofertę. Wystarczy skorzytać z opcji kup teraz lub licytacji, które będą dostępne na Allegro i Allegro Lokalnie. Możesz także wystawić przedmiot na dotychczasowych zasadach przez stary formularz. Aby to zrobić należu kliknąć w link znajdujący się pod ikonami.
@_HolaOla_Co niestety nie zmienia faktu że Allegro Lokalnie to niedopracowany potworek
Ten sam problem mam. Wystawiłem swoje produkty, tez na allegro lokalnie choć chciałem to zrobić na normalnym allegro. Ale się nie dało. Z automatu przerzuca mnie na lokalnie. OK. wystawiłem. Klikam, w wyszukiwarce te produkty, nie widać. A za wystawione trzeba zapłacić.
Pytanie: jak sie wystawia produkty na zwykłym allegro. Ciul z tym lokalnym bo to jakaś porażka.
@_HolaOla_ twoja podpowiedz nie działa. Ja wystawiałem KUP TERAZ. i Nadal wystawia sie na lokalnie. Więc t nie ma nic dorzeczy.
@AmidownEU Na zrzucie ekranu powyżej ten link był zbyt dobrze widoczny, za bardzo rzucał się w oczy i zbyt dużo osób omijało Lokalnie, dlatego został ukryty. Teraz aby wystawić na zwykłym Allegro trzeba kliknąć Wystaw przedmiot i na następnej stronie na górze po prawej maleńki odnośnik "Możesz też wystawić przez dotychczasowy formularz".