anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro wznawia aukcje przedmiotu który już dawno sprzedałem

Hannibal_Lecter
#7 Wielbiciel#

Od jakiegoś czasu allegro wznawia aukcję, którą już dawno zakończyłem, kontakt z nimi tragiczny , trzy razy reklamowałem poprzez formularz kontaktowy.

Co jakiś czas otrzymuje informację od allegrowiczów odnośnie aukcji, która jest wznowiona, wystawiona ponownie.

zakończam ją , a allegro zaś ja wystawia .nie mam możliwości jej usunięcia.   

co trzeba zrobić aby całkowicie zakończyć aukcję ?

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

xyz96
#21 Demiurg#

@Hannibal_Lecter Tak się dzieje na Allegro Lokalnie, gdy kupujący nie zapłaci po zakupie lub gdy nie ma ofert w licytacji. Ktoś tu niedawno pisał, że Allegro poinformowało go, iż wznowienie takiej aukcji można zablokować w czasie 24 godzin od jej zakończenia. Jak widać, to może być nieprawda. Zapytaj Allegro na czacie tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=b0880476-9167-4850-bcf8-2885a9fcea6a i napisz, co Ci odpowiedziano. Na czacie po chwili będziesz miał odpowiedź.

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

@xyz96 @Hannibal_Lecter 

ja mam podobny problem ze swoimi ofertami

i często nie mogę znaleźć błędu w swoim działaniu

kończy się towar - usuwam wszystkie oferty z towarem -następnego dnia kupno tego towaru

wznawiam ofertę z 1 sztuką towaru - za jakiś czas pach i dwa zakupy

zauważyłem że kliknięcie zakończenie oferty jest wg allegro zleceniem zamknięcia ofert i nie zawsze są one zamykane

oraz że można wznwić (nie wystawic na nowo) więcej niż raz ofertę

oznacz moderatorów

aukcje123
#7 Wielbiciel#

przejsc do zakladki: sprzedaz > moje oferty > kup teraz/licytacje/ - w statusie zaznaczyc wszystkie i te aktywne mozna zakonczyc zaznaczajac ptaszkiem i wybierajac odpowiednia opcje

oznacz moderatorów