Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od jakiegoś czasu allegro wznawia aukcję, którą już dawno zakończyłem, kontakt z nimi tragiczny , trzy razy reklamowałem poprzez formularz kontaktowy.
Co jakiś czas otrzymuje informację od allegrowiczów odnośnie aukcji, która jest wznowiona, wystawiona ponownie.
zakończam ją , a allegro zaś ja wystawia .nie mam możliwości jej usunięcia.
co trzeba zrobić aby całkowicie zakończyć aukcję ?
@Hannibal_Lecter Tak się dzieje na Allegro Lokalnie, gdy kupujący nie zapłaci po zakupie lub gdy nie ma ofert w licytacji. Ktoś tu niedawno pisał, że Allegro poinformowało go, iż wznowienie takiej aukcji można zablokować w czasie 24 godzin od jej zakończenia. Jak widać, to może być nieprawda. Zapytaj Allegro na czacie tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=b0880476-9167-4850-bcf8-2885a9fcea6a i napisz, co Ci odpowiedziano. Na czacie po chwili będziesz miał odpowiedź.
ja mam podobny problem ze swoimi ofertami
i często nie mogę znaleźć błędu w swoim działaniu
kończy się towar - usuwam wszystkie oferty z towarem -następnego dnia kupno tego towaru
wznawiam ofertę z 1 sztuką towaru - za jakiś czas pach i dwa zakupy
zauważyłem że kliknięcie zakończenie oferty jest wg allegro zleceniem zamknięcia ofert i nie zawsze są one zamykane
oraz że można wznwić (nie wystawic na nowo) więcej niż raz ofertę
przejsc do zakladki: sprzedaz > moje oferty > kup teraz/licytacje/ - w statusie zaznaczyc wszystkie i te aktywne mozna zakonczyc zaznaczajac ptaszkiem i wybierajac odpowiednia opcje