Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam doksłownie chwile temu zauważyłem że opis wszystkich aukcji allegroloklanie scalił się w jedną wielką epopeję, zostały usunięte przerwy i spacje, miałem wyszczególnione dokladnie opis przedmiotu, dane itd.. obecnie wszystko mocno nieczytelne...
Znów całe formatowanie leży..
AKTUALIZACJA 29.05.2024 g. 11:56
Otrzymałam informację, że problem nie powinien już się występować
@angelaaaa19 @ExpertBoss zgłosiłyśmy to już do zespołu Allegro Lokalnie, już działają w tej sprawie.
Nie dość że użytkownicy płacą prowizję, to do tego jeszcze wiecznie coś nie działa, ile można usuwać awarię ? jednym słowem to Dramat.
dramat jak sprzedaż spada do 0 przez ich awarie.... i 0 rekompensaty
Mam łącznie 140 aukcji na ALlegrolokalnie, sprzedaz wczoraj spadła mi do 0, normlanie sprzedawałem 20-30 aukcji codziennie, czy palnujecie to zrekompensować ?
Jak ty ogarniasz taką dużą ilość sprzedaży na AL ? Masz jakiś automat do wysyłania ?
Już jest duża poprawa ale jeszcze nie do końca wszystko działa jak należy. Aktualnie na komputerze w przeglądarce wyświetla się wszystko ok, natomiast w aplikacji allegro lokalnie nie wyświetla całych pustych linii gdy chcemy zrobić mały odstęp jednej części odpisu od drugiej części np. specyfikację od tego co jest w zestawie. Przykładowo.
1. Komputer, przeglądarka www:
Specyfikacja techniczna:
a) wymiary
b) waga
W zestawie:
a) ekspres
b) pudełko
2. W aplikacji allegro lokalnie:
Specyfikacja techniczna:
a) wymiary
b) waga
W zestawie:
a) ekspres
b) pudełko
Między "b) waga" a w "W zestawie:" powinna być cała pusta linijka. Gdy wyświetlamy opis aukcji w aplikacji allegro lokalnie to ta pusta linijka jest usuwana i opis się zlewa. W przeglądarce jest już wszystko ok.
@ExpertBoss dziękuję za informację!
Tak, poprawka w aplikacji może zając więcej czasu, ale potrzebę jej wdrożenia, również już zgłosiłyśmy.