anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Archiwum z allegro lokalnie

VinciShop
#7 Wielbiciel#

Czy można jakoś odkopać archiwum swoich ofert na lokalnie? Jako firma zostałem "skasowany" z lokalnie i nie zdążyłem zrobić sobie kopii aby móc to przenieść na allegro. 

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

LEW433
#21 Demiurg#

Nie.

oznacz moderatorów

VinciShop
#7 Wielbiciel#

Nie i tyle. Może jakiś wysoką rangą modelator się wypowie. Tyle ciągle jest zmian w allegro, że zwykły chłowiek nie nadąża. 

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@VinciShop może tu coś odnajdziesz https://archiwum.allegro.pl/uzytkownik/VinciShop 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Tu nie ma ofert z Lokalne.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@LEW433 wiem przecież nie pisałem że to archiwum Lokalnie, ale może są aukcje które przed wystawieniem na lokalnie @VinciShop miał na Allegro i coś odnajdzie 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

VinciShop
#7 Wielbiciel#

Allegro Lokalnie

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@VinciShop przykro mi, ale nie ma możliwości pobrania informacji o zakończonych ofertach z Allegro Lokalnie. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Dzieki za potwierdzenie.🤗

oznacz moderatorów

VinciShop
#7 Wielbiciel#

To w jaki sposób zrekompesujecie mi Państwo cały ten czas na odtworzenie tego? Już raz wykonałem tę pracę. Potrzebuje opisy na ktore straciem duzo czasu. Jestescie nastawieni tylko na zysk, ale zeby go mieć inni muszą sprzedać przez wasz portal!

Ok, zakończyliście moją sprzedaż na allegro lokalnie, ale czemu skasowaliscie wszystkie opisy, które tu były chociaż dla mnie dostępne i nie daliscie zadnego linka do archiwum? Nie jestem prywatnym sprzedawca co sprzedaje uzywane ciuchy. Pobieracie ode mnie prowizje za wystawianie i za sprzedaz i to nie małą.

Czasami jak sie szuka jakiegos produktu i sie go po prostu wpisuje w google to wyświetla się w wynikach archiwalny produkt z allegro lokalnie. Czyli jakaś historia jednak jest. 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@VinciShop nie planujemy rekompensat z tego tytułu. Informowaliśmy z wyprzedzeniem o zmianach w regulaminie (np. tutaj, zapowiedź wysyłana we wrześniu), aby sprzedający z kontem firmowym mogli skopiować treści ofert z Allegro Lokalnie. 2 grudnia, zgodnie z zapowiedzią, oferty zostały zakończone i nie są już dostępne nawet w archiwalnej formie.  
Przykro mi, ale nie jestem w stanie Ci pomóc, jeśli chcesz wystawić te oferty na Allegro, konieczne będzie ponowne stworzenie opisów, uzupełnienie parametrów oraz połączenie ofert z katalogiem produktów Allegro.  

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

VinciShop
#7 Wielbiciel#

Świetny się zrobił ten portal, mam nadzieję że padnie to i wszyscy przejdą na e b a y. 

oznacz moderatorów

kuba1550
#12 Orędownik#

Allegro lokalnie umarło w chwili wyłączenia promowania na głównym allegro. Już wtedy trzeba było przenosić opisy. W sprzedanych przedmiotach na allegro lokalnie masz dostęp do opisów. Chociaż tyle 🙂

oznacz moderatorów