Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, od 2 lat mam zablokowana sprzedaż mimo uregulowania wszystkich zaległości, kontaktowałe sie z alegro kilka razy bezskutecznie . co robić?
być może to nie zaległość powoduje blokadę. Powód miałeś ma mailu
Tak oczywiście , powodem blokady było nie wysłanie towaru w terminie do kupującego oraz brak odpowiedzi w dyskusji. Niestety nie wiedziałem ze aukcja się wznowi automatycznie , w międzyczasie urodził mi się syn i przez miesiąc nie zaglądałem na allegro.
Jak tylko zauważyłem co się dzieje uregulowałem płatniosć z allegro i kupującymi ( zwrot pieniędzy). niestety mimo kilku prób kontaktu w dalszym ciągu mam blokadę.
Powiedz jeszcze, że to było wystawione w czasie kiedy serwis miał błędny komunikat na prywatnych kontach informujący, ze autowznawianie nie wznawia sprzedanych. Nie wiem kiedy zaczęli to wznawiać ale wiem, że odkryłam to w maju 2023 i po moim poście komunikat naprawili. Akurat pamiętam, bo cały kwiecień przygotowywałam oferty z datą wystawienia na początek działalności 1-go maja. Jak się zorientowałam, że sprzedane się wznawiają to miałam już ponad 500 ofert wystawionych. I oczywiście brak opcji masowej edycji. Jak to zostało wystawione wcześniej to bana dostałeś Ty, a zawiniło Allegro.
Przedmioty wystawiłem w sierpniu 2022 , nawet nie wiedziałem ze jest coś takiego jak autowznawianie . Konto mam od 18 lat ale sprzedaje okazjonalnie.
Zawsze było, tylko że było bez sprzedanych egzemplarzy. To późniejsza zmiana, którą uparcie trzymają. Ale niestety nie wiem kiedy to zmienili dokładnie. Nadal mi to robi syf na prywatnym, choć w sumie i tak mniejszy niż wymagania do smarta na firmowym...
@zczado Widać ze nie chcą Ci odblokować, ale tylko tu odpowiedzą: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=28111aef-fc3d-4ee0-a94e-d1d7ac01fa65&subjectId=fed698b4-f...
@zczado poprosiłam już zespół o odpowiedź dla Ciebie, więc wiadomość od nas otrzymasz w korespondencji numer 46800897.