Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, na początku nadmienię, że nie wiem czy na dobrym forum pisze posta.
Chyba największym problemem sprzedających na allegro lokalnie jest blokowanie ogłoszeń poprzez kliknięcie przez kupującego Kup Teraz i nie opłacenie zakupu.. Ogłoszenie jest zblokowane na 5 dni... generalnie nawet konkurencja może tak klikać aby zwiększyć szansę na swoją sprzedaż. Jest możliwość zrobienia jakieś ankiety żeby usunęli to ustrojstwo ? Nie wiem w jakim celu ma służyć blokowanie ogłoszenia, chyba tylko żeby denerwować sprzedających.
Zachęcam innych sprzedających do dołączenia do dyskusji.
@Client:72586846 zgłoś pomysł a z drugiej strony ile miało by to być, przecież z reguły sklepy internetowe dają 7 dni na opłacenie czasem przelew idzie na poczcie 3 dni 🙂
https://spolecznosc.allegro.pl/t5/zg%C5%82o%C5%9B-sw%C3%B3j-pomys%C5%82/idb-p/zglos-pomysl
Sklepy internetowe to inna bajka.
Kto korzysta jeszcze z poczty do zakupów? Mamy ćwierć 21 wieku. Na zwykłym allegro chyba niema czegoś takiego? Jak jest to proszę mnie poprawić.
@Client:72586846 na zwykłym allegro jest 7 dni przy kup teraz i 30 przy licytacji więc i tak macie lepiej, zdziwił byś się ile osób płaci na poczcie czy przelewami 🙂
A to nie wiedziałem. Wydawało mi się, że jak dasz kup teraz i przekieruje Cię do płatności i jak klikniesz przelew to od razu wchodzi że opłaciłeś zakupy..
@Client:72586846 nie do końca, może też wybrać przelew tradycyjny i dostanie od PayU numer konta i tytuł a taka płatność jest u Ciebie jako rozpoczęta i czeka na zaksięgowanie i tu można zrobić przelew z konta bo nie wszystkie banki obsługują szybkie przelewy lub iść na pocztę a to się księguje kilka dni 🙂
Nie, ale możesz od razu płacić, ten problem był poruszany wielokrotnie, Allegro zna temat i nic z tym nigdy nie zrobiło.